Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Διαφημιστική πινακίδα με 200 αληθινά τηλέφωνα Meizu M6S! Κάποια έκαναν φτερά..

20 Φεβρουαρίου 2018

Διαφημιστική πινακίδα με 200 αληθινά τηλέφωνα Meizu M6S! Κάποια έκαναν φτερά..

Το Meizu M6S είναι το τελευταίο smartphone της εταιρείας, ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο και ανήκει στα σχετικά οικονομικά μοντέλα αφού η τιμή του παίζει γύρω στα 150$. Για την κατηγορία τιμής, η συσκευή διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αφού ενσωματώνει το νέο edge-to-edge σχεδιασμό με κυρτό γυαλί και γενικά διαθέτει ένα πολύ ελκυστικό design. Βασιζόμενη πιθανότατα στον ελκυστικό σχεδιασμό του Meizu M6S, η κατασκευάστρια εταιρεία, έστησε μια διαφημιστική πινακίδα σε μια στάση λεωφορείου στο Πεκίνο, η οποία αποτελούνταν από 200 συσκευές Meizu M6S. Τα smartphones ήταν παραταγμένα οριζόντια, κοντά κοντά, σε σειρές και στήλες ώστε να  σχηματίζουν μια πολύ μεγάλη, ενιαία οθόνη, σαν video wall.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα καινοτόμο concept προώθησης του νέου smartphone, μιας και για την πραγματοποίησή του χρειάστηκαν 200 πραγματικές συσκευές και το αποτέλεσμα ήταν μια τεράστια φωτεινή διαφημιστική πινακίδα. Είναι σίγουρα πολύ ευχάριστο στο μάτι και πράγματι τράβηξε πολύ κόσμο.

Ήταν τόση η επιτυχία του, που δέχθηκε επίθεση. Κάποιος έσπασε το τζάμι που κάλυπτε την πινακίδα, άρπαξεμερικά τηλέφωνα και το έσκασε. Ο Li Nan, αντιπρόεδρος της Meizu, ήταν αυτός που έκανε την αποκάλυψη του συμβάντος στο Weibo (μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα) και από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε, μπορούμε να δούμε την πινακίδα, το σπασμένο τζάμι και το σημείο που λείπουν οι δύο συσκευές.

Η Meizu Blue Charm είπε στη σελίδα της στο Weibo πως η πινακίδα της είναι, αν όχι η πιο ακριβή φωτεινή πινακίδα στην Κίνα, σίγουρα από τις πιο ακριβές και σίγουρα από τις πιο πρωτότυπες. Ξέρουμε ότι αυτή είναι ηπρώτη φορά που κάνει ένα τέτοιο εγχείρημα η Meizu με αυτού του είδους τις πινακίδες που τονίζουν τη δυνατότητα full-view των οθονών των Meizu M6S. Ενώνοντας σχεδόν κολλητά πολλές συσκευές με αυτό το χαρακτηριστικό, οι κορνίζες των τηλεφώνων σχεδόν χάνονται και σχηματίζουν μια μεγάλη οθόνη. Τώρα η Meizu θα πρέπει να αντικαταστήσει τις κλεμμένες συσκευές και ίσως τοποθετήσει κάποιου είδους ασφάλεια εκεί κοντά για να αποφύγει κάτι αντίστοιχο στο μέλλον. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι εάν η Meizu έχει διάθεση να συνεχίσει αυτό το διαφημιστικό project και σε άλλα σημεία ή εάν θα σταματήσει δεδομένης της αρνητικής αυτής εμπειρίας στο ξεκίνημα της καμπάνιας.

Πηγή: gizmo china