Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Υφυπουργείο Ναυτιλίας Κύπρου με έδρα τη Λεμεσό και Υφυπ. τη Νατάσα Πηλείδου

2 Μαρτίου 2018

Υφυπουργείο Ναυτιλίας Κύπρου με έδρα τη Λεμεσό και Υφυπ. τη Νατάσα Πηλείδου

Τέλος εποχής από σήμερα για το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας το οποίο πλέον μετατρέπεται σε Υφυπουργείο Ναυτιλίας και που αύριο αναμένεται να υποδεχθεί και επίσημα, στα γραφεία όπου στεγάζεται, στη Λεμεσό, την Υφυπουργό Νατάσα Πηλείδου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο μέχρι χθες Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας, Ιωάννης Ευστρατίου, ανέφερε πως ήδη έχει γίνει μια άτυπη συνάντηση με την Υφυπουργό ενώ από αύριο ξεκινά η ενημέρωση της γύρω από όλα τα θέματα και προβλήματα που βρίσκονταν ενώπιον του Τμήματος.

“Ευελπιστούμε πως η δημιουργία του Υφυπουργείου Ναυτιλίας θα συνεισφέρει ακόμη περισσότερο στη ναυτιλία μας και στην οικονομία μας γενικότερα”, είπε ο κ.Ευστρατίου, ο οποίος μετά από 22 μήνες στη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή του Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας, επιστρέφει στα καθήκοντα του ως Ανώτερος Επιθεωρητής Πλοίων.

Ήδη κάποιες πινακίδες στην είσοδο του κτιρίου του μέχρι χθες Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας, έχουν αντικατασταθεί με πινακίδες όπου αναγράφεται “Υφυπουργείο Ναυτιλίας”, ενώ σύμφωνα με τον κ.Ευστρατίου, γίνονται διαδικασίες για ν` αλλάξουν όλα τα σχετικά ηλεκτρονικά και έντυπα έγγραφα.

Ανέφερε δε πως αναμένεται να διοριστεί προσωρινά Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Υφυπουργείου μέχρι να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες επίσημου διορισμού Γενικού Διευθυντή.

 

Πηγή: lemesosblog.com