Γαστρονομία

Μανιτάρια στον φούρνο

8 Μαρτίου 2018

Μανιτάρια στον φούρνο

Υλικά:

500 γραμμάρια φρέσκα ελληνικά μανιτάρια πλευρώτους

3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

2 κουταλιές της σούπας ξύδι balsamico

2 κουταλιές του γλυκού ρίγανη ξερή

Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε τα μανιτάρια σε λωρίδες χωρίς να τα πλύνουμε και τα τοποθετούμε σε ένα αντικολλητικό ταψί.

Περιχύνουμε με ελαιόλαδο, και προσθέτουμε τα μπαχαρικά και το αλάτι.

Ανακατεύουμε καλά και ψήνουμε  προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα, ή στους 220 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά και σερβίρουμε.

 

Πηγή: sarakosti.gr