Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Ινδία: 18χρονη σκοτώθηκε όταν το κινητό της εξερράγη ενώ μιλούσε σε αυτό

28 Μαρτίου 2018

Ινδία: 18χρονη σκοτώθηκε όταν το κινητό της εξερράγη ενώ μιλούσε σε αυτό

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν αναφορές περί θανάτου 18χρονης στην Ινδία, το κινητό της οποίας εξερράγη ενώ μιλούσε σε αυτό.

Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα της Daily Mail, της The Sun, της Metro, του Indy100 και άλλων μέσων, η Ούμα Οράμ φέρεται να έβαλε τη συσκευή να φορτίσει και να μιλούσε σε συγγενή της όταν έλαβε χώρα το τραγικό συμβάν, στο χωριό Κεριακάνι στην ανατολική Ινδία. Η νεαρή τραυματίστηκε στο χέρι, το στήθος και το πόδι της και έπεσε αναίσθητη πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο αδελφός της είπε ότι ήθελε να μιλήσει σε ένα μέλος της οικογένειας μετά το φαγητό, αλλά είπε πως το τηλέφωνο είχε ξεμείνει από μπαταρία.

Εικόνες που κυκλοφόρησαν στα social media δείχνουν ένα τηλέφωνο για το οποίο ινδικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι μοιάζει με Nokia 5233, που κυκλοφόρησε το 2010. Εκπρόσωπος της HMD Global, της εταιρείας που πλέον παράγει κινητά με το brand της Nokia, είπε στη MailOnline πως «αν και δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ανεξάρτητα το αληθές αυτών των αναφορών, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτό το κινητό δεν κατασκευάστηκε ή πωλήθηκε από την HMD Global».

 

Πηγή: huffingtonpost.gr