Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Έκκληση ζωής από Ε/κ στο ΗΒ για τον χαμένο πατέρα της (PICS)

30 Μαρτίου 2018

Έκκληση ζωής από Ε/κ στο ΗΒ για τον χαμένο πατέρα της (PICS)

Έκκληση ζωής απευθύνει η Zeala Salter, 52 ετών σήμερα.

Μέσω της parikiaki.com, η Zeala, καλεί όποιον γνωρίζει περισσότερα για τον πατέρα της όπως επικοινωνήσει μαζί της. Όπως η ίδια δηλώνει δεν έχει δει ποτέ τον πατέρα της από τότε που ήταν 7 ενώ ξέρει ότι ήταν Ελληνοκύπριος και ότι μπορεί να διατηρούσε ένα εστιατόριο στο Τότεναμ της Βρετανίας πίσω, την δεκαετία του 1970.

Η ίδια παραθέτει φωτογραφίες με τον πατέρα της καθώς και από την βάπτισή της. Αν δεν είναι ακόμη ζωντανή, θα ήθελε όπως δηλώνει να γνωρίσει έστω την υπόλοιπη οικογένειά της, τα εγγόνια του, τα παιδιά του.

Η ίδια δημοσιεύει το όνομά του και την καταγωγή του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πατέρας της Zeala είναι ο Χαράλαμπος Κασάπης και κατάγεται από τον Άγιο Ερμόλαο.

«Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο..» αναφέρει η ίδια στο δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει το τηλέφωνό της. Το SigmaLive για σκοπούς διαφύλαξης προσωπικών δεδομένων δεν αναδημοσιεύει τον αριθμό. Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται όπως επικοινωνεί με το SigmaLive.

Η ίδια μαζί με την γυναίκα που την θυμάται ως Δέσποινα.

Η φωτογραφία είναι από την βάπτισή της. Μαζί της η μητέρα της κι ο πατέρας της Χαράλαμπος. Η άλλη κυρία πιστεύει ότι είναι η μητέρα του Χαράλαμπου η Δέσποινα, δηλαδή η γιαγιά της κι ο άλλος άνδρας εκεί ο σύζυγος της Δέσποινας.

 

Πηγή: sigmalive.com