Ειδήσεις και ΑνακοινώσειςΠολυμέσα - Multimedia

Πανικός σε πισίνα: 12χρονος παγιδεύτηκε κάτω από το νερό για 9 λεπτά (video)

2 Μαΐου 2018

Πανικός σε πισίνα: 12χρονος παγιδεύτηκε κάτω από το νερό για 9 λεπτά (video)

Οι δραματικές εικόνες, που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία στη Nότια Καρολίνα αποκαλύπτουν πόσο γρήγορα ένα παιχνίδι στην πισίνα μπορεί να μετατραπεί σε θανάσιμη παγίδα.

Στο βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος διακρίνονται δύο αγόρια να παίζουν μέσα σε μια πισίνα σε θέρετρο του Myrtle Beach. Όταν ανακαλύπτουν ένα καπάκι στο βυθό, αποφασίζουν να το ανοίξουν, αλλά η αντλία τραβά το πόδι του 12χρονου και τον εγκλωβίζει κάτω από το νερό.

Ο φίλος του προσπαθεί να τον σώσει, αλλά μάταια. Φωνάζει «βοήθεια», λουόμενοι ακούγοντας τις κραυγές σπεύδουν στο σημείο, μεταξύ των οποίων και ο Σον Σκέρσκι. Πατέρας κι ο ίδιος παρατά το παιδί του μέσα στο σωσίβιο και βουτά κάτω απ’ το νερό. Αμέσως αρχίζει να χορηγεί με το στόμα του αέρα στο εγκλωβισμένο αγόρι, μέχρι να καταφθάσει βοήθεια. Δύο αστυνομικοί φθάνουν στο σημείο, η μία βγάζει τα παπούτσια της και βουτά στο νερό, ο δεύτερος αφήνει στην άκρη το όπλο του κι αρχίζει να τραβά το παιδί.

Το βίντεο τελειώνει με τους δύο αστυνομικούς να επιχειρούν καρδιοπνευμονική ανάνηψη στο αγόρι, πιέζοντας στο στήθος του και δίνοντάς του αέρα με το στόμα.

9 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα παρέμεινε το παιδί κάτω απ’ το νερό, αλλά τελικά τα κατάφερε. Στο μεταξύ βγήκε από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Πηγή: iefimerfida.gr