Επιστήμες, Τέχνες & ΠολιτισμόςΠολυμέσα - Multimedia

Ντοκιμαντέρ για το μεσσηνιακό ελαιόλαδο -18χρονος διαφημίζει διεθνώς την Ελλάδα

10 Μαΐου 2018

Ντοκιμαντέρ για το μεσσηνιακό ελαιόλαδο -18χρονος διαφημίζει διεθνώς την Ελλάδα

Έφτιαξε ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί σε μεγάλα festival του εξωτερικού

Σε μια περίοδο κρίσης για την χώρα μας, δεν είναι λίγοι οι Έλληνες που διαπρέπουν και διαφημίζουν την Ελλάδα εκτός συνόρων. Ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλης Μαρλαντής και ας είναι μόλις 18 χρονών. Ο Βασίλης κατάγεται από την Καλαμάτα, αλλά ζει μόνιμα στην Ιταλία, όπου σπουδάζει αρχιτεκτονική και εργάζεται δίπλα στους καλυτέρους φωτογράφους και video makers του κόσμου.

Ταξιδεύοντας σε πολλές χώρες του εξωτερικού για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, έβλεπε σχεδόν σε κάθε εστιατόριο και σουπερμάρκετ, την λέξη «Kalamata oil», όπως μας είπε χαρακτηριστικά. Ο ταλαντούχος νέος, γνωρίζει από πρώτο χέρι το μεσσηνιακό λάδι. Οραματίστηκε λοιπόν, να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ, όπου θα δώσει την ευκαιρία σε όλους μας να μάθουμε περισσότερα για ένα από τα πιο φημισμένα προϊόντα της πατρίδας μας και ένα από τα πιο «γερά» brand names παγκοσμίως.

Ασχολείται ήδη δυο χρόνια με το project και τώρα έφτασε για εκείνον η μεγάλη στγμή. Στα τέλη Μαΐου αναμένεται να προβληθεί το ντοκιμαντέρ του. Που θα γίνει η πρώτη προβολή; Φυσικά στην Καλαμάτα.

Στη συνέχεια,  η ταινία του θα βάλει πλώρη για festival του εξωτερικού. Άλλωστε, ο στόχοε του Βασίλη είναι να διαφημίσει και να προβάλει την χώρα και τον τόπο του.

Ένα τεράστιο μπράβο για τον μικρό, που μόνο μικρός δεν είναι. Έβαλε τα γυαλιά σε όλους μας και απέδειξε πως όταν αγαπάς κάτι, δεν μπορείς, παρά μόνο να πετύχεις σε αυτό.

 

Δείτε εδώ το video

 

Πηγή: star.gr