Θαύματα και θαυμαστά γεγονότα

Βράβευση έργου ζωγραφικής του μαθητή του Εκκλησιαστικού Λυκείου Λαμίας Νίκα Επαμεινώνδα

10 Μαΐου 2018

Βράβευση έργου ζωγραφικής του μαθητή του Εκκλησιαστικού Λυκείου Λαμίας Νίκα Επαμεινώνδα

Με περισσή χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη συμμετοχή και τη βράβευση ενός ακόμα έργου μαθητή του Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου σε πανελλήνιας εμβέλειας διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, ο μαθητής της Γ΄ Λυκείου, Νίκα Επαμεινώνδας, απέσπασε το Β΄ Βραβείο Ζωγραφικής με θέμα τον «Μακάριο Γ΄» στον Β΄ Πανελλήνιο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Π.Ο.Κ. Ελλάδας) με την υποστήριξη του «Σπιτιού της Κύπρου». Το θέμα του διαγωνισμού ήταν: «Οι ήρωες στους αγώνες του Ελληνισμού για ελευθερία, πηγή έμπνευσης των νέων στην Ελλάδα και την Κύπρο».

Ο διαγωνισμός τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Ελλάδας. Υπεύθυνη καθηγήτρια του Σχολείου μας ήταν η κ. Βαμβακά Αλεξάνδρα, φιλόλογος.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στο μαθητή Νίκα Επαμεινώνδα για το συγκεκριμένο έργο, αλλά και να του ευχηθούμε -όπως και σε όλους τους μαθητές του Σχολείου μας- καλή πρόοδο, πολλές επιτυχίες και εκπλήρωση όλων των στόχων και ονείρων του.