Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Όταν η κόρη του έπαθε κρίση πανικού στη σκηνή, αυτός ο πατέρας ήξερε τι να κάνει!

17 Ιουνίου 2018

Όταν η κόρη του έπαθε κρίση πανικού στη σκηνή, αυτός ο πατέρας ήξερε τι να κάνει!

Κανείς δεν μπορούσε να παρακολουθήσει αυτήν την παράσταση, αφού τα κλάματα μιας πιτσιρίκας επισκίαζαν τα πάντα. Όμως ο πατέρας της βρήκε τη λύση…
Ο δικηγόρος και πατέρας τριών παιδιών, Marc Daniels είναι η απόδειξη ότι οι πατεράδες μπορούν να κάνουν τα πάντα, αν το θέλουν. Και όταν η κόρη του, Bella έπαθε κρίση πανικού στη σκηνή, εκείνος ήξερε ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να την ηρεμήσει.

Τα φώτα χαμηλώνουν, οι κουρτίνες ανοίγουν και η παράσταση με θεατές γονείς και κηδεμόνες μίας σχολής μπαλέτου στο Χάμιλτον στις Βερμούδες, ξεκινά. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως στις πρόβες… Η 2,5 χρονών Bella με το που ξεκίνησε η παράσταση, έχασε τα βήματα της, το άγχος άρχισε να την κυριεύει, άρχισε να ανασαίνει γρήγορα και τελικά, τα κλάματα της δεν είχαν σταματημό!

Στο θέαμα αυτό, o Marc ανέλαβε αμέσως δράση. Ανέβηκε στη σκηνή έχοντας στην αγκαλιά του το νεογέννητο μωρό του, Suri και κρατώντας το χέρι της μικρής Bella, άρχισε να αντιγράφει τις κινήσεις των μπαλαρίνων. Η μικρή ηρέμησε αμέσως, άρχισε να χορεύει και να το διασκεδάζει!

 

Πηγή: newsit.gr