Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Χειριστές στα ελικόπτερα τύπου BK-117 ζητά να προσλάβει η Πυροσβεστική

19 Ιουνίου 2018

Χειριστές στα ελικόπτερα τύπου BK-117 ζητά να προσλάβει η Πυροσβεστική

Στην πρόσληψη δύο συμβασιούχων χειριστών στα ελικόπτερα τύπου BK-117, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προχωρά η Πυροσβεστική, για τον χειρισμό των ελικοπτέρων της Υπηρεσίας Εναερίων Μέσων του Σώματος (Υ.Ε.Μ.Π.Σ.).

Η διάρκεια της σύμβασης των προσλαμβανομένων ορίζεται σε 24 μήνες και μπορεί να παραταθεί τρεις κατ’ ανώτατο όριο φορές και για 12 μήνες κατ’ ανώτατο όριο κάθε φορά, ύστερα από αιτιολογημένη απόφαση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, μετά από εισήγηση του Διοικητή της Υ.Ε.Μ.Π.Σ., αν εξακολουθούν να υφίστανται οι ανάγκες που επιβάλλουν την παράταση κι εφόσον το υπάρχον μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό δεν επαρκεί ή δεν συγκεντρώνει τα απαιτούμενα, σύμφωνα με τον κανονισμό εσωτερικής λειτουργίας της Υπηρεσίας, τυπικά προσόντα για την κάλυψη των υφιστάμενων αναγκών.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που αναφέρονται στη σχετική προκήρυξη, από τις 20 έως και τις 29 Ιουνίου 2018, τις εργάσιμες ημέρες, από 08.00 έως 13.00, στο Αρχηγείο του  Πυροσβεστικού Σώματος, Μουρούζη 4, Αθήνα Τ.Κ. 106 74, Αίθουσα Συσκέψεων Α.Π.Σ. (ισόγειο).

 

Πηγή: naftemporiki.gr