Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Ανακούφιση από τα συμπτώματα των αιμορροΐδων

3 Ιουλίου 2018

Ανακούφιση από τα συμπτώματα των αιμορροΐδων

Η καθιστική ζωή, η κακή διατροφή καθώς και η κληρονομικότητα αποτελούν τις συνηθέστερες αιτίες για την εμφάνιση των αιμορροΐδων η οποία συμβαίνει κατά βάση στις ηλικίες μεταξύ 40-65 ετών.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πάθηση απασχολεί κυρίως τον δυτικό κόσμο. Τα κύρια συμπτώματα της αιμορροϊδοπάθειας είναι η αιμορραγία η οποία παρατηρείται μετά την κένωση, ο έντονος πόνος και ο περιπρωκτικός κνησμός ο οποίος τείνει να είναι αρκετά επίμονος.

Ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που πάσχουν από αιμορροϊδοπάθεια επιλέγουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, όταν βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, με τη χρήση απλών φαρμακευτικών προϊόντων. Αυτό συμβαίνει επειδή η χρήση τοπικής αλοιφής είναι πράγματι ικανή να δώσει λύση και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των ενοχλητικών αιμορροΐδων, όσο τα συμπτώματα τους βρίσκονται ακόμη σε ήπια μορφή.

Η ενυδατική κρέμα με εκχυλίσματα αχίλλειας, κυπαρισσιού, λεβάντας και φλόμου, βοηθά στην θεραπεία των αιμορροΐδων, καθώς τα φυσικά της συστατικά έχουν επιλεχθεί έτσι ώστε να δρουν στοχευμένα στο πρόβλημα. Για άμεσο αποτέλεσμα μην αμελείτε τη συχνή χρήση.

 

Πηγή: eucosmia.com