Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Επίσκεψη του Φθιώτιδος Νικολάου στα παιδιά της κατασκήνωσης

9 Ιουλίου 2018

Επίσκεψη του Φθιώτιδος Νικολάου στα παιδιά της κατασκήνωσης

Στους χώρους των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως μας στο Καινούργιο Λοκρίδος ευρέθη το πρωί της Πέμπτης 5 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος προκειμένου να επικοινωνήσει με τον Αρχηγό π. Αμβρόσιο, τους ομαδάρχες και τα 150 παιδιά Δημοτικού που φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες εντελώς δωρεάν στην Κατασκήνωση.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης: «Ο Ποιμενάρχης μας απηύθυνε τις πατρικές του συμβουλές προς τα παιδιά και τους ομαδάρχες ομιλώντας τους για την αξία της αγάπης και της εν Χριστώ ζωής, καθώς και για την χαρά και ευτυχία που νιώθει ο άνθρωπος όταν ζει κοντά στην Εκκλησία και τον Χριστό.

Για αρκετοί ώρα ο Σεβασμιώτατος και τα παιδιά είχαν μια πολύ ευχάριστη συναναστροφή. Οι κατασκηνωτές με απλά λόγια αποτύπωναν στον Ποιμενάρχη μας τις εντυπώσεις τους από τις λίγες μέρες που περνούν στην κατασκήνωση, για τις ισχυρές φιλίες που αναπτύσσουν μεταξύ τους, για την συμμετοχή τους στην καθημερινή Θεία Λειτουργία, για το καθημερινό θαλασσινό μπάνιο, τα παιχνίδια, το καλό φαγητό που γεύονται καθημερινώς από τα χέρια του π. Βασιλείου Καραμέρη και της πρεσβυτέρας του και γενικότερα για το κάθε τι όμορφο και πρωτότυπο που αποτυπώνεται ως βίωμα στην παιδική τους ψυχή .

Προ της αναχωρήσεως του ο Σεβασμιώτατος διένειμε ως ευλογία στα στελέχη μια εικόνα της Παναγίας και διάφορα άλλα δώρα σε όλα τα παιδιά».

 

Πηγή: vimaorthodoxias.gr