Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

9-13 Ιουλίου 2018, Πανήγυρις Αγ. Παϊσίου Αγιορείτου, Ι. Ν. Αγίων Αρσενίου Καππαδόκου και Παϊσίου Αγιορείτου, Λεμεσός

12 Ιουλίου 2018

9-13 Ιουλίου 2018, Πανήγυρις Αγ. Παϊσίου Αγιορείτου, Ι. Ν. Αγίων Αρσενίου Καππαδόκου και Παϊσίου Αγιορείτου, Λεμεσός

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Παϊσίου του Αγιορείτου και Αρσενίου του Καππαδόκου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου θα τελεσθούν οι εξής εορταστικές εκδηλώσεις:

Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 6:00μ.μ. θα τελεσθεί ο παρακλητικός κανόνας προς τους Άγιους Παϊσιο και Αρσένιο.

Την Τρίτη 10 Ιουλίου στις 5 μμ θα προβληθεί ταινία στην αίθουσα κατηχητικών με θέμα: «Βίος και Διδαχές Αγ. Παϊσίου Αγιορείτου» και στις 7:00μ.μ. θα τελεσθεί ο εσπερινός για την εορτή της Αγίας Ευφημίας.

Την επομένη το πρωί θα τελεσθεί όρθρος και Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 7:00 μμ θα τελεσθεί ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός της εορτής του Αγίου Παϊσίου χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κηρυνείας κ. Χρυσοστόμου.

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου το πρωί θα τελεσθεί ο όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου επισκόπου Καρπασίας κ. Χριστοφόρου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 6 θα ψαλεί ο παρακλητικός κανόνας του Αγίου Παϊσίου και στις 7 μμ θα πωλούνται σουβλάκια προς 5 ευρώ τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για το δάνειο του ναού.

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 7:00μ.μ. θα προβληθεί το δεύτερο μέρος της ταινίας με θέμα: «Βίος και Διδαχές Αγ. Παϊσίου Αγιορείτου»

 

Πηγή: nisosagion.com