Θεολογία και Ζωή

#PreyForGreece: Ο γιατρός-ήρωας που έσωσε τρεις ανθρώπους από την πύρινη λαίλαπα

26 Ιουλίου 2018

#PreyForGreece: Ο γιατρός-ήρωας που έσωσε τρεις ανθρώπους από την πύρινη λαίλαπα

Μια συγκλονιστική μαρτυρία ενός γιατρού ο οποίος έσωσε από τις φλόγες, την κουνιάδα του, το νεογέννητο μωρό της και τον 7χρονο γιο του, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, o Γιάννης Καλογήρου περιγράφει τη στιγμή που, παρά τις προειδοποιήσεις της πυροσβεστικής να μην πλησιάσει το ξενοδοχείο, ο ίδιος μπήκε στο φλεγόμενο κτίριο για να τους σώσει.

«Σήμερα έκανα το ακατόρθωτο» γράφει μεταξύ άλλων και καταλήγει: «το ηθικό δίδαγμα όταν σας λένε «όχι» μην μασάτε… με πολλή αγάπη ένας ευτυχισμένος μπαμπάς».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Σήμερα έκανα το ακατόρθωτο απεγκλώβισα από το Μάτι και το ξενοδοχείο Cabo Verde την κουνιάδα μου το νεογέννητό της και τον μικρό μου γιο! Οταν η πυροσβεστική μου είπε μην πάτε θα καείτε τους έγραψα και πήγα μέσα από τις φωτιές… σπίτια καίγονταν παντού αμάξια αριστερά δεξιά όλα καμένα αλλά όταν ο γιος μου, μου έλεγε στο κινητό 7 ετών πνίγομαι μπαμπά, είπα τέλος τι κι αν καώ αν πεθάνει ο γιος η ζωή δεν θα έχει κανένα νόημα… βλακεία ΝΑΙ αλλά τα κατάφερα. Καιγόταν όλη η περιοχή το ξενοδοχείο απέξω, δεν υπήρχε ρεύμα και εξαερισμός …μπήκα μέσα στην κάπνα τους βρήκα σε άθλια κατάσταση τους έβαλα στο αμάξι … πάλι μέσα από τις φωτιές, ευτυχώς τα λάστιχα δεν πήραν φωτιά και σωθήκαμε!… με πολύ αγάπη ένας ευτυχισμένος μπαμπάς!»

 

Πηγή: lemesosblog.com