Θεολογία και Ζωή

Ο Μητροπολίτης Καλαμαριάς στις κατασκηνώσεις στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής

26 Αυγούστου 2018

Ο Μητροπολίτης Καλαμαριάς στις κατασκηνώσεις στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής

Μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές κατασκηνωτικής χαράς και ευλογίας ζουν οι κατασκηνωτές και τα στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς λόγω της ιδιαίτερης παρουσίας και συμμετοχής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου, π. Ιουστίνου, στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα στις παραθαλάσσιες εγκαταστάσεις στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.

Ο Σεβασμιώτατος, παρόλο το βεβαρημένο του πρόγραμμα, είχε την ιδιαίτερη ευκαιρία και χαρά να συμμετάσχει ολόθερμα στη κατασκηνωτική ζωή και πράξη του πρόγραμματος των Αγοριών Γυμνασίου-Λυκείου, καθώς και να τελέσει τον Αγιασμό στην Γ’ κατασκηνωτική περίοδο Κοριτσιών Δημοτικού.

Τον Σεβασμιώτατο, κατά την προσέλευσή του, συνόδευσε ο Γέροντας του Ιερού Κελίου Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου Σκήτης Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος.

Οι κατασκηνωτές είχαν την ευλογία να γνωρίσουν και να ζήσουν από κοντά τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη τους και μέσα σε κλίμα χαράς και ευφροσύνης να ακούσουν τον πατρικό του λόγο και νουθεσίες, να παίξουν, να τραγουδήσουν και ωφεληθούν πολύπλευρα.

Το πνευματικό αυτό κατασκηνωτικό πανηγύρι έκλεισε για τα Αγόρια Γυμνασίου-Λυκείου με παραδοσιακό πλούσιο δείπνο όπου τα παιδιά παρουσίασαν στον Σεβασμιώτατο ύμνους, κραυγές, θεατρικά δρώμενα και πρωτότυπα τραγούδια των ομάδων τους, με κεντρικό θεματικό άξονα τους Αγίους Νεομάρτυρες.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε εγκάρδια όλους τους κατασκηνωτές και τους γονείς τους, τους ομαδάρχες, τους αρχηγούς, τα στελέχη, το προσωπικό, τους εθελοντές, τον Γενικό υπεύθυνο των κατασκηνώσεων π. Θεόδωρο Τσαμπατζίδη και τους διαχειριστές π. Ιωάννη Ανεστόπουλο και Μιχάλη Τσαντήλα για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχή λειτουργία των κατασκηνώσεων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ

sdr

 

 

Πηγή: romfea.gr