Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Χιλή: Τα κουτάβια της Αστυνομίας έκλεψαν την παράσταση στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση – Δείτε ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ!

28 Σεπτεμβρίου 2018

Χιλή: Τα κουτάβια της Αστυνομίας έκλεψαν την παράσταση στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση – Δείτε ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ!

Η ετήσια στρατιωτική παρέλαση της Χιλής για την επέτειο της ανεξαρτησίας της χώρας πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη (20.09.2018) στη πρωτεύουσα Σαντιάγκο με πάνω από 9,500 στρατιωτικούς να συμμετέχουν στην εορταστική παρέλαση. Όμως την παράσταση έκλεψαν 9 κουτάβια Golden Retriever της Μονάδας Σκύλων της Χιλιανής Αστυνομίας.

Τα 9 αξιολάτρευτα κουτάβια Golden Retriever της Αστυνομίας της Χιλής, έκλεψαν την παράσταση στην παρέλαση για την 208η Επέτειο Ανεξαρτησίας της Χιλής και έχουν τρελάνει το διαδίκτυο.

Οι φωτογραφίες και βίντεο των νέων μελών της οικογένειας της Μονάδας Σκύλων της Αστυνομίας της Χιλής έχουν γίνει viral και κάνουν το γύρο του κόσμου με μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία σε Ευρώπη και Αμερική να αναπαράγουν την είδηση.

Τα 9 κουτάβια, παρέλασαν στην αγκαλιά αστυνομικών της Ομάδας Σκύλων της Αστυνομίας, ενώ πίσω τους παρέλαυναν οι ενήλικοι σκύλοι της μονάδας.

Η Μεγάλη Στρατιωτική Παρέλαση στο Σαντιάγκο πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της 208ης επέτειος της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Χιλής, όπου και συμμετείχαν περισσότερα από 9.500 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας.Η μονάδα Σκύλων εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην παρέλαση το 2008.

Με πληροφορίες από Reuters, Fox News, NDTV | Φωτογραφία Reuters