Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

«Άγιοι Βασιλομάρτυρες Ρομάνοφ: Όσα δεν μπόρεσε να κρύψη η σιωπή», από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 20:30

24 Οκτωβρίου 2018

«Άγιοι Βασιλομάρτυρες Ρομάνοφ: Όσα δεν μπόρεσε να κρύψη η σιωπή», από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 20:30

ΑΓΙΟΙ ΒΑΣΙΛΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΡΟΜΑΝΟΦ

Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΚΟΥΡΓΟ ΜΑΡΚΟΥΔΗ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

 

Η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη μετάδοση της ανάγνωσης του βιβλίου της «Άγιοι Βασιλομάρτυρες Ρομάνοφ: Όσα δεν μπόρεσε να κρύψη η σιωπή», από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας.

 

Η εκπομπή άρχισε στις 10 Σεπτεμβρίου 2018 και μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 20:30. Η παραγωγή της εκπομπής και η ανάγνωση είναι του κυρίου Λυκούργου Μαρκούδη, διευθυντή προγράμματος του ραδιοσταθμού.

 

Συνδεθείτε με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας στους 91,2 FM (για Ελλάδα) ή με την ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση του ραδιοσταθμού στο www.peradio.com για να παρακολουθείτε την θαυμάσια εκπομπή!

 

Η Ιερά Μονή Μέσα Ποταμού επιθυμεί να ευχαριστήσει από το σημείο αυτό τον κύριο Μαρκούδη για την γνήσια αγάπη που επέδειξε προς τους Αγίους Βασιλομάρτυρες Ρομάνοφ και το βιβλίο της Μονής. Η συμπαράστασή του στο έργο αυτό παραμένει καθοριστική.

 

Περισσότερα για το έργο «Άγιοι Βασιλομάρτυρες Ρομάνοφ», με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, μπορείτε να βρείτε στους πιο κάτω συνδέσμους:

 

Ιστοσελίδα: www.romanovs.eu

Facebook: www.facebook.com/romanovroyalmartyrs

Instagram: www.instagram.com/romanov_royal_martyrs