Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Κοινωνικό μέρισμα: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα – Δείτε αν μπορείτε να το εισπράξετε χωρίς αίτηση

8 Δεκεμβρίου 2018

Κοινωνικό μέρισμα: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα – Δείτε αν μπορείτε να το εισπράξετε χωρίς αίτηση

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα koinonikomerisma.gr έχει πλέον ανοίξει και οι δικαιούχοι μπορούν πλέον να μπαίνουν σε αυτή, για να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να διεκδικήσουν το κοινωνικό μέρισμα του 2018. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι, οι οποίοι θα αποφύγουν τη διαδικασία αυτή και θα το λάβουν αυτόματα.
Όπως δήλωσε προ ημερών στην ΕΡΤ ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ, Αναστάσιος Τάγαρης, σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι υπερήλικες.

«Προβληματιστήκαμε με αυτό το θέμα. Γιατί πέρσι υπήρχαν ζητήματα.Η σκέψη είναι να γίνει πάλι οίκοθεν και μόλις ανοίξει η πλατφόρμα να τρέξουμε αυτόματα εμείς τις αιτήσεις για τους υπερήλικες και να πληρωθούν 14 του μήνα. Θα τρέξει αυτόματα η αίτηση για όσους είναι πάνω από 70 ετών.

Η πλατφόρμα θα μείνει ανοιχτή και όσοι δεν πληρωθούν στις 14 του μήνα θα ξέρουν ότι υπήρξε πρόβλημα και θα πρέπει να κάνουν αίτηση».

Προσέθεσε ακόμη ότι: «Όλα στο σύστημα θα είναι ενσωματωμένα από την αρχή. Στόχος είναι η πληρωμή να γίνει στις 14 του μήνα και να μην κλείσει η πλατφόρμα».

 

Πηγή: newsbomb.gr