Θαύματα και θαυμαστά γεγονότα

Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων και ειδών ρουχισμού και υπόδησης στην Τήνο

12 Δεκεμβρίου 2018

Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων και ειδών ρουχισμού και υπόδησης στην Τήνο

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου – Τήνου κ. Δωροθέου Β΄, συνεχίζεται καθημερινά στην ιερά νήσο Τήνο η διανομή τροφίμων, ρουχισμού και υποδημάτων σε εμπερίστατες και άπορες οικογένειες, στα πλαίσια του προγράμματος της Ιεράς μας Μητροπόλεως «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού διενεμήθησαν κατεψυγμένα κοτόπουλα προσφορά της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους.

Ωσαύτως διενεμήθησαν 64 κιβώτια πορτοκάλια και 64 κιβώτια μανταρίνια, προσφορά του κ. Κωνσταντίνου Παπανδριανού εξ Άργους.

Στα ειδικά καλάθια που βρίσκονται στα πολυκαταστήματα «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» και «ΣΥΝΚΑ» καθώς και επώνυμες και ανώνυμες προσφορές συγκεντρώνονται στους χώρους της πρώην Εκκλησιαστικής Σχολής Τήνου και διανέμονται καθημερινά 1-2 μ.μ.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαριστεί τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ, τους διευθύνοντες τα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές αλλά και τους απλούς πολίτες για την προσφορά τους στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως και της ιεράς νήσου.

Επιτροπή Κληρικών υπό την καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, διανέμουν καθημερινά τα τρόφιμα με διάκριση και εχεμύθεια στους αναξιοπαθούντας συνανθρώπους μας.

 

Πηγή: romfea.gr