Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Ευχαριστώ τον Θεό για αυτό που έζησα

15 Δεκεμβρίου 2018

Λεονάρντο Κούτρης: Ευχαριστώ τον Θεό για αυτό που έζησα

του Γιώργου Θεοχάρη

Μέσα στους πανηγυρισμούς των παικτών του Ολυμπιακού για την σπουδαία πρόκριση σε βάρος της Μίλαν, ένας από τους πρωταγωνιστές της, ο Λεονάρντο Κούτρης, ευχαρίστησε δημόσια τον Θεό.

Αφού ξέσπασε σε κλάματα μετά το τέλος του αγώνα, μία ημέρα μετά την νίκη, είπε μεταξύ άλλων στην ΕΡΑΣΠΟΡ:
«Οι στιγμές που ζήσαμε είναι από εκείνες που βλέπεις και λες θέλω να το ζήσω κι εγώ. Είμαι πολύ τυχερός που είχα αυτήν τη δυνατότητα και ευχαριστώ το Θεό».
Πολύ καλά ο Λεονάρντο ευχαρίστησε τον Θεό, γιατί είναι αλήθεια ότι η χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού ήταν ένα δώρο του Θεού.

Όχι γιατί δεν ήταν ανώτερος της Μίλαν, αλλά γιατί κατά ασυνήθιστο τρόπο συνήργησαν πολλοί παράγοντες, τους οποίους δεν είχε σε άλλα παιχνίδια, όπου μπορεί να ήταν εξίσου καλός.
Και συγκεκριμένα:
Πρώτον, ενώ στους περισσότερους από τους μέχρι τώρα αγώνες στην Ευρώπη και στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός χαρακτηρίζεται από την απώλεια μεγάλων ευκαιριών και την ατυχία, αυτή την φορά στο δεύτερο τουλάχιστον γκολ είχε την μεγάλη βοήθεια της «τύχης», εάν μπορούμε βέβαια να μιλάμε στην ζωή μας για τύχη.

Δεύτερον, ο διαιτητής του έδωσε ένα πέναλτι, το οποίο πολύ ορθά καταλογίστηκε για ανορθόδοξη πίεση του Αμπάτε στον Τοροσίδη στο κόρνερ, αλλά είναι από τα πέναλτις, τα οποία -όχι σπάνια- δεν δίνονται από τους διαιτητές.

Ευχόμαστε από την πλευρά μας ο Ολυμπιακός να συνεχίσει τις επιτυχίες του στην Ευρώπη, αλλά και να μην ξεχνά να ευχαριστεί για αυτές τον Θεό.

 

Πηγή: vimaorthodoxias.gr