Θαύματα και θαυμαστά γεγονότα

Ευχαριστήριο της Μητρόπολης Λάμπης στη Μονή Βατοπαιδίου

22 Δεκεμβρίου 2018

Ευχαριστήριο της Μητρόπολης Λάμπης στη Μονή Βατοπαιδίου

Η Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων ευχαριστεί την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου για τη προσφορά αγάπης στην τοπική Εκκλησία.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη Μητρόπολη αναφέρει:

«Για μια ακόμη φορά η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και ο Ηγούμενος της Γἐροντας Εφραίμ, έρχονται αρωγοί και συμπαραστάτες στο κοινωνικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι ο Αγιορείτικος Μοναχισμός είναι μεν εκτός του κόσμου, προσεύχεται όμως και δρά ουσιαστικά, ενισχύοντας τα έργα της Εκκλησίας, που διακονεί τον κόσμο.

Για πολλοστή φορά η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου απέστειλε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, που θα ενισχύσουν τη λειτουργία των δύο επισιτιστικών μας δομών, στο Σπήλι και στον Φουρφουρά, που με την καθημερινή παρασκευή των γευμάτων και την κατ’ οίκον διανομή στηρίζουν δεκάδες ηλικιωμένους, ασθενείς και μοναχικούς συνανθρώπους μας που κατοικούν σε 80 μικρά και ορεινά χωριά του νοτίου Ρεθύμνου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ειρηναίος ευχαριστεί ολοθύμως τον Ηγούμενο της Μονής Γέροντα Εφραίμ για τη διαρκή στήριξη και συναντίληψη του στο έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας και εύχεται ο Άγιος Θεός να ευλογεί τον ίδιο και όλα τα μέλη της αδελφότητας της Ιεράς Μονής».

 

Πηγή: vimaorthodoxias.gr