Θεολογία και ΖωήΠολυμέσα - Multimedia

Του πήραν το δίπλωμα και πήγε στο ΑΤ με τ’ άλογο!

22 Δεκεμβρίου 2018

Του πήραν το δίπλωμα και πήγε στο ΑΤ με τ’ άλογο!

Για να υπογράψει τη χαρτούρα για την αφαίρεση του διπλώματός του, ένας άνδρας προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα, παρκάροντας το… άλογο στην πύλη!

Ούτε λόγος να γίνεται! Άπαξ και σου αφαιρέσουν το δίπλωμα, η συμμόρφωση με τις κείμενες διατάξεις του KOK απαιτεί να μην οδηγείς, Βέβαια υπάρχουν κι αυτοί που καταστρατηγούν την απαγόρευση και οδηγούν παράνομα, αλλά και κάποιοι που βρίσκουν τον τρόπο να μετακινηθούν αλλιώς, συνεχίζοντας να κρατούν το «τιμόνι» στα χέρια τους.

Ένας κάτοικος της Lozère, στην αραιοκατοικημένη περιφέρεια της Occitanie, στη Γαλλία, συμμορφώθηκε απόλυτα, αφήνοντας το αυτοκίνητο στο σπίτι, ύστερα από την αφαίρεση της άδειας οδήγησης, και επέλεξε έναν πολύ οικολογικό τρόπο για να συνεχίσει να μετακινείται: Το άλογο!

Ήταν λοιπόν με το ζώο του που πήγε στον τοπικό σταθμό Χωροφυλακής για να κάνει τις απαραίτητες διοικητικές διαδικασίες στο πλαίσιο της αναστολής της άδειάς του. Έτσι στάθμευσε το άλογό του εμπρός στην πύλη του στρατώνα του Florac. Μια σκηνή που διασκέδαζε τα μέγιστα τους gendarmes, που τη μοιράστηκαν στη σελίδα τους στο Facebook, περιγράφοντας περιγράφοντας τη διαχείριση από τον άνδρα ως «βέρα τοπική» [Cévennes] -σ.σ. «vrai cévenol».

[INSOLITE]Quand le vrai cévenol vient récupérer son permis suite à une suspension à Florac, il « gare » sa monture devant le portail. Gendarmerie nationale Parc national des Cévennes Garde Républicaine

Geplaatst door Gendarmerie de la Lozère op Dinsdag 18 december 2018

Ο διοικητής του στρατοπέδου αντισυνταγματάρχης Trinckquel δήλωσε στο RTL ότι ο άνδρας τους είπε ότι θα κυκλοφορούσε καβάλα στο άλογό κατά την αναστολή της άδειάς του. Και έτσι το άλογο έγινε το νέο τοπικό αστέρι.

 

Πηγή: drive.gr