Θεολογία και Ζωή

Γιατροί και νοσηλευτές αποθεώνουν 13χρονο που νίκησε τον καρκίνο

2 Ιανουαρίου 2019

Γιατροί και νοσηλευτές αποθεώνουν 13χρονο που νίκησε τον καρκίνο

Νοσηλεύτηκε για οκτώ μήνες και λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2018, έμαθε ότι η μεγάλη μάχη που έδινε όλο το προηγούμενο διάστημα καρποφόρησε και ο νεαρός ήρωας νίκησε την ασθένεια

Μεγάλη νίκη επί του καρκίνου πέτυχε ο 13χρονος Λουκ από την Βρετανία, πανηγυρίζοντας την νέα ζωή που ανοίγεται μπροστά του, με έναν «γύρο του θριάμβου» στο νοσοκομείο, με τους παρευρισκόμενους να τον χειροκροτούν και να ζητωκραυγάζουν για εκείνον.

Ο 13χρονος Λουκ είχε διαγνωστεί τον περασμένο Απρίλιο με όγκο στον εγκέφαλο, επιθετικής μορφής, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Daily Mail.

Νοσηλεύτηκε για οκτώ μήνες και λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2018, έμαθε ότι η μεγάλη μάχη που έδινε όλο το προηγούμενο διάστημα καρποφόρησε και ο νεαρός ήρωας νίκησε την ασθένεια.

Την τελευταία του μέρα στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν, ο Λουκ έκανε τον «γύρο του θριάμβου» του επί της ασθένειας: περπάτησε με καμάρι στους διαδρόμους, με δεκάδες άτομα από το προσωπικό και συγγενείς άλλων ασθενών, να τον χειροκροτούν.

Στο τέλος της πεζοπορίας του, πλησίασε ένα καμπανάκι και το κτύπησε με δύναμη και ενθουσιασμό. Αυτό σηματοδοτούσε την νέα ζωή που ξετυλίγεται μπροστά του!

 

Πηγή: in.gr