Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Βιβλία ωφέλιμα για τον πνευματικό μας αγώνα

15 Ιανουαρίου 2019

Βιβλία ωφέλιμα τόσο για τον πνευματικό μας αγώνα, όσο και για την ορθή, πρακτική μας κατάρτιση στις Ιερές Παραδόσεις της ορθοδόξου λατρείας και πνευματικότητας.

Βιβλία χρήσιμα όμως και ως δώρα στους φίλους μας με την αφορμή τελέσεως ή συμμετοχής σε κάποιο από τα Ιερά Μυστήρια της Εκκλησίας μας ή, ακόμη σωστότερα, χωρίς καμμία ιδιαίτερη αφορμή πέρα από την αγάπη μας.

Βιβλία που γίνονται τροφή και αφορμή δημιουργίας σχολείων στη μακρινή Μαδαγασκάρη.

Ο γέροντας Παΐσιος έλεγε ότι όταν δωρίζεται ένα δώρο, ο λαμβάνων το δώρο αισθάνεται ανθρώπινη χαρά, ο δε δωρίζων θεϊκή χαρά. Όταν λοιπόν δωρίσουμε ένα τέτοιο βιβλίο, η θεϊκή μας χαρά είναι διπλή, αφού δωρίζουμε στο φίλο μας, μα ταυτόχρονα δωρίζουμε και στο μακρινό πλησίον μας, τον εν Χριστώ αδελφό μας στη Μαδαγασκάρη.

 

Το Ορθόδοξο Ιεραποστολικό Σωματείο «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΚΟΣΜΟΣΩΤΕΙΡΑ», διακινεί πλέον κατά αποκλειστικότητα τα βιβλία του συγγραφέως Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου Θεμιστοκλέους Χριστοδούλου.

Τα βιβλία μπορείτε να τα προμηθευθείτε απ΄ευθείας μέσω του ταχυδρομείου αποστέλλοντάς μας τη διεύθυνσή σας(απαραίτητος ο ταχυδρομικός κώδικας) στο [email protected] ή στο [email protected]

Για τις όποιες αγορές σας εκδίδεται απόδειξη λιανικής πώλησης, η οποία σας αποστέλλεται μεσω του ταχυδρομείου μαζί με το βιβλίο ή τα βιβλία που παραγγείλατε.

Προκειμένου να οικοδομηθούμε όλοι πνευματικά, ξεκινήσε μια προσπάθεια, όπου πατώντας επάνω στις εικόνες των βιβλίων, θα μπορούμε να διαβάζουμε αποσπασματικά κάποιο μέρος από το θέμα του εκάστοτε βιβλίου.

 

Πηγή: orthmad.gr