Ειδήσεις και ΑνακοινώσειςΠολυμέσα - Multimedia

Οι νέοι είπαν «ναι» στον καφέ του Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως

30 Ιανουαρίου 2019

Οι νέοι είπαν «ναι» στον καφέ του Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως

Οι κάρτες του μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, κ. Άνθιμου, για δωρεάν καφέ μετά το πέρας της σημερινής πρωινής Θείας Λειτουργίας, έγιναν «ανάρπαστες». Υπενθυμίζεται ότι ο Σεβασμιώτατος με βίντεο που ανήρτησε στο youtube κάλεσε τους μαθητές να παραστούν το πρωί στη θεία λειτουργία για να τιμήσουν την ημέρα των Τριών Ιεραρχών και τους υποσχέθηκε ότι μετά το πέρας της λειτουργίας θα τους κερνούσε τον καφέ:

«Στην έξοδο σας από την Εκκλησία θα σας δώσουν κάρτες για να πάτε να πιείτε τον καφέ σας, σε όποια καφετέρια θέλετε. Έτσι, ένα κέρασμα από εμένα. Και να σας πως και κάτι; Αυτό το story θα είναι το καλύτερο στο Instagram!» κατέληξε στο βίντεο που ανήρτησε στα social media ο μητροπολίτης Άνθιμος, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral, όπως και οι κάρτες με την υπογραφή του που μοιράστηκαν το πρωί στους νέους και στις νέες που εκκλησιάστηκαν στις εκκλησίες της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, οι κάρτες του μητροπολίτη Άνθιμου, για δωρεάν καφέ μετά το πέρας της της σημερινής πρωινής Θείας Λειτουργίας, έγιναν «ανάρπαστες» από μαθητές και μαθήτριες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για την ημέρα των Τριών Ιεραρχών.