Επιστήμες, Τέχνες & ΠολιτισμόςΠολυμέσα - Multimedia

Ασημένιο μετάλλιο η Έλενα Χατζηλιάδου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε

12 Απριλίου 2019

Ασημένιο μετάλλιο η Έλενα Χατζηλιάδου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Έλενα Χατζηλιάδου, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε. Συγχαρητήρια από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Έλενα Χατζηλιάδου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τουπου ολοκληρώθηκε στην Γκουανταλαχάρα της Ισπανίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε το χρυσό από την Ισπανίδα Παλάθιο.

Σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, η Χατζηλιάδου «έχασε τελικά με 2-1 με έναν διπλό πόντο που αμφισβητήθηκε από τον Έλληνα προπονητή, λίγο πριν λήξει ο τελικός» κι ενώ «προηγείτο με 1-0 στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα».

«Η κατακύρωση του πόντου της Ισπανίδας ήλθε με απόφαση των διαιτητών που απέρριψαν την ένσταση που υπέβαλε ο Έλληνας προπονητής», αναφέρει η Ομοσπονδία σε ανάρτηση στο Facebook.

Η Ομοσπονδία έσπευσε να συγχαρεί την Ελληνίδα πρωταθλήτρια για τη νέα της επιτυχία.

Medal Ceremony 🥈🇬🇷Silver European Medalist.It was not my happiest smile but it was a smile 🙈😎.#eurokarate2019#guadalajara2019 #europeankaratefederation #roadtotokyo #tokyo2020#karate #karategirl #worldchampion

Geplaatst door Eleni Chatziliadou op Zondag 31 maart 2019

Συγχαρητήρια στην Έλενα Χατζηλιάδου έδωσε και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή καθώς, όπως αναφέρει, «σε έναν ακόμα μεγάλο αγώνα ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό».

 

Πηγή: briefingnews.gr