Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Fam Fiesta: Τρεις Κυριακές για όλη την οικογένεια στη Θεσσαλονίκη

13 Απριλίου 2019

Fam Fiesta: Τρεις Κυριακές για όλη την οικογένεια στη Θεσσαλονίκη

Σε τρεις θεματικές Κυριακές, στις 14 Απριλίου, 12 Μαίου και 9 Ιουνίου, το KIDOT προσφέρει μια ολιστική εμπειρία παιχνιδιού και ψυχαγωγίας.

Το Fam Fiesta by KIDOT (Family Fiesta) έρχεται και φέτος με απίστευτη διάθεση να συστήσει στο κοινό της Θεσσαλονίκης τις πιο γιορτινές Κυριακές για το παιδί και ολόκληρη την οικογένεια!

Η ομάδα του KIDOT(Kids of Tomorrow) Festival ξαναχτυπά έχοντας για ακόμα μια φορά την προσοχή της στραμμένη στα πελώρια χαμόγελα των παιδιών του αύριο αλλά και στις ανάγκες και τα θέλω της σύγχρονης οικογένειας.

Σε τρεις θεματικές Κυριακές, στις 14 Απριλίου, 12 Μαίου και 9 Ιουνίου, το KIDOT επιχειρεί να προσφέρει μια ολιστική εμπειρία γεμάτη παιχνίδι και ψυχαγωγία σε επισκέπτες όλων των ηλικιών, δημιουργώντας ένα ασφαλές και κατάλληλο πλαίσιο ελεύθερης και δημιουργικής έκφρασης.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό project με κεντρικούς άξονες τη βιωματική εκπαίδευση και την ψυχαγωγία, το οποίο προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν σε κάθε συνάντηση μία ποικιλία θεματικών.

Το Fam Fiesta έρχεται την άνοιξη του 2019 έχοντας ήδη ανακοινώσει τις ημερομηνίες των πρώτων γιορτινών συναντήσεων!

Η μέρα που επιλέχθηκε για την διεξαγωγή των Fam Fiesta Thessaloniki Edition είναι η Κυριακή, μέρα ιδιαίτερη για όλους μας˙ μέρα ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς αφιερωμένη στα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει όλες τις συναντήσεις των Fam Fiesta είναι το Toms Flagship Store στη Θεσσαλονίκη, χώρος στο κεντρικότερο σημείο της πόλης με πολυάριθμες δυνατότητες, φιλικός προς το παιδί και την οικογένεια, με εύκολη πρόσβαση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Εργαστήρια παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δράσεις και παιχνίδια συνεργασίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών της οικογένειας, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις και παράλληλα events, family market προϊόντων και υπηρεσιών, λαχταριστά σνακ και δροσερά ροφήματα, μουσική καθώς και ξέφρενα πάρτι ντύνουν τις μαγικές μας συναντήσεις, τις γιορτινές μας Κυριακές αφιερωμένες όλες στην οικογένεια!

Fam Fiesta
by KIDOT Thessaloniki Edition
Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019
Τρεις γιορτινές Κυριακές!
Τρεις συναντήσεις πραγματική fiesta!

Κυριακή 14/4

Κυριακή 12/5

Κυριακή 9/6

 

Δράσεις των Fam Fiesta:
Fam Fiesta Workshops
Fam Fiesta Side Events
Fam Fiesta Market & AllDay Events
Food & Drinks Bar

Σε ποιους απευθύνεται;
Fam Fiesta ή αλλιώς μια γιορτή για ολόκληρη την οικογένεια! Τα Fam Fiesta απευθύνονται σε παιδιά από βρεφική ηλικία μέχρι και 12 ετών καθώς και σε ενήλικες, φιλοξενώντας δραστηριότητες αλληλεπίδρασης και συνεργατικότητας μεταξύ διαφόρων ηλικιών.
Υλοποιώντας δράσεις και παιχνίδια γονέα-παιδιού, τα Fam Fiesta δίνουν την δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να παρασύρουν ολόκληρη την οικογένεια σε μια γιορτή ψυχαγωγίας και έκφρασης ενώ μέσα από τα συμμετοχικά events δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν παρέα, κλείνοντας την κάθε όμορφη συνάντηση και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη φανταστική fiesta!
Κατά τη διάρκεια όλων των Fam Fiesta θα λειτουργούν στον χώρο διεξαγωγής lounge και χώροι ενηλίκων, food & drink bar, family market / allday event καθώς και χώροι απασχόλησης και δραστηριότητας για τους πολύ μικρούς επισκέπτες μας.

OPEN CALL Συμμετεχόντων
Fam Fiesta Workshops, Fam Fiesta Side Events, Fam Fiesta Market & AllDay Events
Οι διοργανωτές του Fam Fiesta προσκαλούν επαγγελματίες, ομάδες, εταιρίες και συλλόγους, οι οποίοι αναπτύσσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες σε παιδιά και σε ολόκληρη την οικογένεια, να γίνουν κομμάτι των μεγάλων αυτών γιορτών συμμετέχοντας σε μια ή περισσότερες κατηγορίες δράσεων (Fam Fiesta Workshops, Fam Fiesta Side Events, Fam Fiesta Market ή/και AllDay Events).

Συμμετέχοντας στα Fam Fiesta Workshops, στα Fam Fiesta Side Events, στο Fam Fiesta Market ή/και στα AllDay Events δίνετε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες των Fam Fiesta να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τις δράσεις σας, να σας γνωρίσουν μέσα από τα συμμετοχικά εργαστήρια, τις βιωματικές δραστηριότητες, τις παραστάσεις και τα shows καθώς και να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν τα προϊόντα σας.

Παράλληλα, παίρνοντας μέρος στα Fam Fiesta υποστηρίζετε το εγχείρημα της ομάδας του KIDOT να εγκαθιδρύσει και να μετατρέψει σε θεσμό αυτές τις συναντήσεις παιχνιδιού και ψυχαγωγίας , αυτές τις όμορφες γιορτές για το παιδί και την οικογένεια, προβάλλοντας υπηρεσίες, δράσεις και προϊόντα που προάγουν την αλληλεπίδραση μεταξύ παιδιού και οικογένειας και προσδίδουν ποιότητα στην καθημερινότητα μικρών μα και μεγάλων!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους πιθανούς τρόπους συμμετοχής και συνεργασίας μαζί μας;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας κάνετε κλικ στο www.famfiesta.gr ή στο www.kidotfestival.com

Για να βρείτε τη φόρμα συμμετοχής εκθέτη  στο bit.ly/2Up0b8Q
Και για ακόμη περισσότερες πληροφορίες, είμαστε στη διάθεσή σας
μέσω email στο info@famfiesta.gr
και τηλεφωνικά στο 2313 036 708.

Mείνετε συντονισμένοι μέσω της εκδήλωσης
https://www.facebook.com/events/365208344314134/

Fam Fiesta by KIDOT
Thessaloniki Edition 2019
Toms Flagship Store

Τσιμισκή 22
11.00 – 18.00

Κυριακή 14 Απριλίου
Κυριακή 12 Μαΐου
Κυριακή 9 Ιουνίου

 

Πηγή: voria.gr