Θαύματα και θαυμαστά γεγονόταΘεολογία και ΖωήΟρθόδοξη πίστηΠολυμέσα - Multimedia

Ο τρόπος που έσωσε αυτός ο μπαμπάς από πνιγμό τον γιο του κάνει το γύρο του διαδικτύου (vid)

17 Ιουλίου 2019

Ο τρόπος που έσωσε αυτός ο μπαμπάς από πνιγμό τον γιο του κάνει το γύρο του διαδικτύου (vid)

Δίχως να χάσει καιρό, ο μπαμπάς έκανε ένα άλμα-βουτιάς από τον φράχτη που υπήρχε στην άκρη της πισίνας, τη στιγμή που είδε τον Rocco να πέφτει μέσα στο νερό.

Όλο το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας της οικογένειας, αποδεικνύοντάς μας για ακόμη μια φορά ότι χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να κινδυνεύσει ένα παιδί και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ίδιου του γονιού του.

Αν και ο Albert ήταν βέβαιος ότι θα δεχθεί αρνητικά σχόλια, δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας, «Οι προστατευτικοί φράχτες λειτουργούν μόνο αν τους κλείσεις!», θέλοντας να δείξει σε άλλους γονείς, τι μπορεί να συμβεί αν στρίψεις το κεφάλι σου έστω και για ένα δευτερόλεπτο.

 

«Ο Albert και ο αδερφός του κοιτούσαν συνεχώς τον Rocco και ήμουν και εγώ επίσης εκεί!», ανέφερε η σύζυγός του Albert, Dawn, στην εκπομπή Today. «Αλλά αν ήμασταν απασχολημένοι με τα κινητά μας τηλέφωνα ή μαγειρεύαμε, δεν θα βλέπαμε εγκαίρως τι είχε συμβεί! Ξέρουμε ότι θα μας κρίνουν αρκετοί γονείς που αφήσαμε τον μικρό μόνο του δίπλα στην πισίνα και μάλιστα χωρίς να κλείσουμε τον φράχτη ασφαλείας, αλλά θέλαμε να δείξουμε πως το κακό δεν αργεί να γίνει. Ο άνδρας μου παρακολουθούσε τον Rocco από την καρέκλα δίπλα στην πισίνα, γι΄αυτό και αντέδρασε άμεσα! Έβγαλε μέσα σε δευτερόλεπτα τον Rocco από το νερό!».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο παρακάτω:

 

 

Πηγή: mother-love.gr