Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Μάρω Καυκαρίδου

8 Αυγούστου 2019

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Μάρω Καυκαρίδου

Έφυγε» σε ηλικία 73 ετών, την Τρίτη 6 Αυγούστου, η Κύπρια ηθοποιός Μάρω Καυκαρίδου, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Η ηθοποιός γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου του 1946 στη Λευκωσία. Σπούδασε υποκριτική στη Σχολή Στανισλάβσκι του Βλαδίμηρου Καυκαρίδη. Συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές ιδιωτικών καναλιών αλλά και του κρατικού μεταξύ των οποίων: «Άγια στολίστε τη γιαγιά» (2012), «Κρυφός Καιάδας»(2015), «Οικογένεια Σολωμού» (1979), «Πανσέληνος» (2009), «Το σίριαλ» (1997).

Το Σατιρικό Θέατρο αποχαιρέτησε την ηθοποιό γράφοντας σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Συνοδοιπόρος του συζύγου της Βλαδίμηρου Καυκαρίδη στη ζωή και στο σανίδι, δούλεψαν σκληρά για το κυπριακό θέατρο, αρχίζοντας από το Νέο Θέατρο (1967) μέχρι την ίδρυση του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου όπου εντάχθηκαν στις δυνάμεις του. Μαζί με τον Βλαδίμηρο Καυκαρίδη ίδρυσαν ξανά το Νέο Θέατρο το 1983 και μετά τον θάνατο του συζύγου της συνέχισε το έργο του αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες και οικονομικές δυσχέρειες».

Η κηδεία της ηθοποιού θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη, στις 16:30, από τον ιερό ναό Τιμίου Σταυρού στον Στρόβολο. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).

 

 

Πηγή: politis.com.cy