Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Συνάντηση Καράογλου – Αντωνίου: Στο επίκεντρο το brand Μακεδονία

9 Αυγούστου 2019

Συνάντηση Καράογλου – Αντωνίου: Στο επίκεντρο το brand Μακεδονία

Ο υφυπουργός Εσωτερικών και η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού συζήτησαν την ανάληψη σειράς πρωτοβουλιών για την περιοχή.

Την επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου υποδέχθηκε σήμερα στο Διοικητήριο ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, δεδομένης της προσωπικής σχέσης που έχουν αναπτύξει από την κοινή τους παρουσία στο Κοινοβούλιο, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στο επίκεντρο της συζήτησης του κ. Καράογλου με την κυρία Αντωνίου βρέθηκε ο κοινός βηματισμός του Υφυπουργείου Εσωτερικών με αρμοδιότητα τη Μακεδονία και τη Θράκη και του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, για την ανάληψη σειράς πρωτοβουλιών που θα έχουν ως στόχο την προστασία του brand  “Μακεδονία”, την ανάδειξη των μακεδονικών προϊόντων παντού στον κόσμο, καθώς και τη θωράκιση των χιλιάδων επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας που χρησιμοποιούν στις εμπορικές τους επωνυμίες τον όρο “Μακεδονικός”, “Μακεδονική”, “Μακεδονικό”.

 

Πηγή: voria.gr