Γαστρονομία

Noodles με λαχανικά και σάλτσα

16 Αυγούστου 2019

Συστατικά
Για τη σάλτσα:
3κ. σούπας σόγια sauce
1κ. γλυκού σησαμέλαιο
1κ. γλυκού καστανή ζάχαρη
Για τα ζυμαρικά:
170γρ. άβραστα noodles
1κ. σούπας σησαμέλαιο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (ξεχώρισε τα λευκά από τα πράσινα μέρη)
3φλ. ψιλοκομμένα λαχανικά όπως καρότα, πιπεριές, λάχανο, μανιτάρια, μπρόκολο
1-2κ. σούπας ξύδι ρυζιού

Τρόπος μαγειρέματος
1Για τη σάλτσα:
2Ανακαίνισε όλα τα υλικά της σάλτσας μαζί σε ένα βάζο.
3Για τα ζυμαρικά:
4Βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
5Ζέστανε το σησαμέλαιο σε ένα μεγάλο γουόκ ή τηγάνι.
6Προσθέστε τα φρέσκα κρεμμυδάκια (τα λευκά μέρη) και τα λαχανικά στο καυτό τηγάνι.
7Σόταρε για 5 λεπτά.
8Πρόσθεσε το ξύδι ρυζιού, τα φρέσκα κρεμμυδάκια (το πράσινο μέρος) και τα nodlesμέσα στο τηγάνι.
9Ακατάτεψέ τα όλα μαζί.
10Σέρβιρε σε 4 πιάτα.

 

Πηγή: tlife.gr