Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

8 άτομα μιλάνε για τα αγαπημένα τους μυστικά μέρη στην Κύπρο

25 Αυγούστου 2019

8 άτομα μιλάνε για τα αγαπημένα τους μυστικά μέρη στην Κύπρο

Κάποιοι, μάλιστα, το κάνουν με ένα σχεδόν ποιητικό τρόπο!

Και αυτό είναι το ωραίο! Ότι δηλαδή τα μέρη αυτά, για το οποία κλήθηκαν να μιλήσουν, πιθανόν λόγω των αναμνήσεων που τους ξυπνούν, τους γεμίζουν με τα ομορφότερα συναισθήματα. Και αυτό μεταφράζεται σε έναν υπέροχο γραπτό λόγο.

Ο καθένας από τους 8 επιλέγει, όπως αντιλαμβανόμαστε, ένα «μυστικό» μέρος το οποίο έχει συνδέσει με μια ή περισσότερες ωραίες εμπειρίες, ένα μέρος στο οποίο ενδεχομένως επιστρέφει συχνά αφού αποτελεί τον δικό του μικρό παράδεισο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μας μιλήσουν ήταν… να μη γίνει αποκάλυψη. Και, φυσικά, είπαμε ok! Αλλιώς πώς θα παρέμεναν «μυστικά»;

Έλενα Μιχαήλ

Κάθε εποχή και διαφορετικό σκηνικό

Δύσκολο να διαλέξω το αγαπημένο μου μυστικό μέρος σε αυτή την νήσο. Διάλεξα όμως ένα σημείο που για εμένα είναι μοναδικό… είναι ένα χωράφι, με απίστευτη θέα , που έχει μόνο μια ελιά! Κάθε εποχή αλλάζει χρώματα και σκηνικό… Κάποτε μουντό, κάποτε φωτεινό και άλλοτε χρυσό. Όποτε περνώ από αυτό τον δρόμο σταματώ. Όχι για να βγάλω απλώς ακόμα μια φωτογραφία, αλλά για να κάνω «ένωση» με την ομορφιά της φύσης αλλά και με τον εαυτό μου, αφού πάντα μου ξυπνά και διαφορετικά αισθήματα.

Διαβάστε την συνέχεια στο city.sigmalive.com