Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Οδηγός Επιβίωσης: Πώς να την παλέψεις το καλοκαίρι στη Λευκωσία

26 Αυγούστου 2019

Οδηγός Επιβίωσης: Πώς να την παλέψεις το καλοκαίρι στη Λευκωσία

Το να ξεμείνεις καλοκαιριάτικα στην πρωτεύουσα είναι (ίσως) ένα από τα πιο cool πράγματα που μπορεί να σου συμβούν.

 

Πλησιάζουν οι μέρες για την άδειά σου και δεν έχεις προγραμματίσει τίποτα, ούτε διακοπές, ούτε διαμονές, ούτε εκδρομές. Δεν βγαίνει το budget, είσαι και λιγάκι αναβλητικός βαριέσαι και να ψάχνεις online για προσφορές, άρα αποφασίζεις πως φέτος το καλοκαίρι θα αράξεις στο σπιτάκι σου στη Λευκωσία και θα απολαύσεις την άδεια πόλη όσο καλύτερα γίνεται. Ποια άλλη εποχή του χρόνου, άλλωστε, μπορείς να βρεθείς με το αυτοκίνητο από την Παλλουριώτισσα στην Έγκωμη, σε μόλις 13 λεπτά;

Αν θες τη γνώμη μας, έκανες την πιο σοφή επιλογή και για να σου το αποδείξουμε, ετοιμάσαμε έναν οδηγό επιβίωσης με 7 cool εναλλακτικές επιλογές για να κάνεις τις καλύτερες και πιο οικονομικές διακοπές –φέτος το καλοκαίρι- χωρίς να χρειαστεί να βγεις ούτε καν στον αυτοκινητόδρομο.

 

 

Δροσίσου και κάνε το μαύρισμά σου… σε μία πισίνα

Μπορεί η πρωτεύουσα να μην έχει θάλασσα, αλλά αν σκεφτείς πως φέτος οι μισές θάλασσες της Κύπρου έχουν γεμίσει μέδουσες και οι άλλες λύματα, ίσως και να είναι καλύτερα να επιλέξεις τις βουτιές σε μία πισίνα.

Η Λευκωσία διαθέτει περί τις 8δημόσιες και ιδιωτικές πισίνες, οι οποίες προσφέρονται για βουτιές και χαλάρωση από το πρωί, μέχρι αργά το απόγευμα. Ανάλογα με το τι θα επιλέξεις, οι τιμές ξεκινούν από τα 5 ευρώ/άτομο και φτάνουν μέχρι τα 20ευρώ/άτομο. Βάλε στη τσάντα αντιηλιακό και πετσέτα και άραξε σαν βασιλιάς κάτω από τον καυτό λευκωσιάτικο ήλιο.

Διάβασε την συνέχεια στο city.sigmalive.com