Επιστήμες, Τέχνες & ΠολιτισμόςΘεολογία και Ζωή

Ο Άκης Πετρετζίκης σε εκπομπή του BBC

6 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Άκης Πετρετζίκης σε εκπομπή του BBC

Ο πρώτος Ελληνας Master Chef ανοίγει τα φτερά του στο εξωτερικό και θα είναι ένας από τους σεφ που θα συμμετάσχουν στο μαγειρικό σόου του BBC ONE “Ready steady cook”

Έχει ταλέντο, πείσμα, επαγγελματισμό και σίγουρα τύχη. Εχοντας κερδίσει τον τίτλο του πρώτου «Master Chef» και στη συνέχεια έχοντας διανύσει μία επιτυχημένη πορεία στα τηλεοπτικά πλατό αλλά στον χώρο της εστίασης και των επιχειρήσεων, ο Άκης Πετρετζίκης βάζει πλώρη για πλάνα άλλα, πιο μεγάλα.

Οπως ανακοίνωσε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, το 2020 θα είναι ένας από τους σεφ που θα συμμετάσχουν στο μαγειρικό σόου του BBC ONE “Ready steady cook”. Σε χρόνο ρεκόρ, 21.500 ακόλουθοί του τον συνεχάρησαν μέσω like ενώ τα σχόλια είναι εκατοντάδες.

Για μία ακόμη φορά ο επίμονος σεφ κάνει ένα ακόμη βήμα προς την επιτυχία. Εχοντας ήδη δημιουργήσει μία δυναμική εταιρεία η οποία διαχειρίζεται διαδικτυακές πωλήσεις βιβλίων και μαγειρικών σκευών, έχει το δικό του site με συνταγές το οποίο φιγουράρει στην κορυφή των αναζητήσεων, έχει εστιατόρια και φυσικά τη δική του εκπομπή στον Alpha η οποία σημειώνει σταθερά υψηλή τηλεθέαση.

Ο Ακης Πετρετζίκης δεν δίνει συνεντεύξεις, δεν πηγαίνει καλεσμένος σε εκπομπές και επιμένει να μαγειρεύει και να προσπαθεί να ανακαλύπτει κάθε φορά ένα νέο στοιχείο που θα τον πάει παρακάτω. Οπως όλα δείχνουν, δε βάζει μόνο στόχους αλλά τους πετυχαίνει κιόλας.

 

Πηγή: protothema.gr