Θαύματα και θαυμαστά γεγονόταΘεολογία και ΖωήΠολυμέσα - Multimedia

Αγκάλιασε τη δολοφόνο του αδελφού του – Συγχώρεση για το έγκλημα

4 Οκτωβρίου 2019

Αγκάλιασε τη δολοφόνο του αδελφού του – Συγχώρεση για το έγκλημα

Mια απίστευτη στιγμή εκτυλίχθηκε σε αίθουσα δικαστηρίου στο Τέξας, όταν ένας Aφροαμερικανός, ο Μπραντ Τζιν, σηκώθηκε και πήγε να αγκαλιάσει τη γυναίκα που σκότωσε τον αδελφό του πριν από μερικούς μήνες, συγχωρώντας την για το έγκλημα.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τις ΗΠΑ, καθώς η πρώην αστυνομικός, Άμπερ Γκάιγκερ, ούσα σε σύγχυση, μπέρδεψε το σπίτι της με αυτό του γείτονά της. Νομίζοντας πως είναι μέσα ληστής, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Σε κατάσταση-σοκ συνελήφθη και εκδικάστηκε η υπόθεση στο δικαστήριο του Ντάλας. Εκεί η απόφαση ήταν καταδικαστική, καθώς τιμωρήθηκε με 10 χρόνια, αλλά αυτό που ακολούθησε έκανε τους πάντες να βάλουν τα κλάματα, συμπεριλαμβανομένης της κατηγορούμενης.

Ο αδελφός του θύματος, αφού αρχικά θέλησε να πει πως θέλει να πάρει πίσω όσα είχε πει γι’ αυτήν (είχε ευχηθεί να πεθάνει πάνω στον θυμό του), της είπε πως την συμπαθεί και ότι «δεν επιθυμώ τίποτα κακό για σένα. Το μόνο που θέλω, αν είναι εφικτό, είναι να σε αγκαλιάσω».

Ο δικαστής το επέτρεψε και η κατηγορούμενη έτρεξε με λυγμούς στην αγκαλιά του, ελπίζοντας σε συγχώρεση. Ο ίδιος, μάλιστα, της είπε πως, αν ζούσε ο αδελφός του, θα την συγχωρούσε.

Δείτε το βίντεο με τη συγκλονιστική στιγμή κατά την οποία ο νεαρός αγκαλιάζει την κατηγορούμενη.

 

Πηγή: ethnos.gr