Κοινωνιολογικά (κοινωνική πρόνοια & οικογενειακά θέματα)Πολυμέσα - Multimedia

ΗΠΑ: Χαριτωμένο αγοράκι ελληνικής καταγωγής έγινε viral για το… αστείο ξέσπασμά του

20 Οκτωβρίου 2019

ΗΠΑ: Χαριτωμένο αγοράκι ελληνικής καταγωγής έγινε viral για το… αστείο ξέσπασμά του

Ο μικρούλης Alexander Simos δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η μαμά του έφυγε από το σπίτι για τη δουλειά χωρίς να τον φιλήσει

Μια μαμά από τη Φλόριντα των ΗΠΑ μοιράστηκε πρόσφατα στα social media ένα βίντεο του δίχρονου γιου της, ο οποίος παραπονιέται επειδή εκείνη έφυγε βιαστικά για τη δουλειά χωρίς να τον φιλήσει.

Το τρισχαριτωμένο αγοράκι θέλησε να εκφράσει το παράπονο και την απογοήτευσή του στον μπαμπά του, Christos Simos, με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο, και φυσικά εκείνος έσπευσε να απαθανατίσει το ξέσπασμα του απηυδισμένου μικρούλη.

Μετά το άρχικό post της μητέρας του, Diana Simos, στο Facebook, πολλά διεθνή ΜΜΕ, όπως το Fox News και η Daily Mail, δημοσίευσαν το βιντεάκι με τα παράπονα του νεαρού Alexander, με αποτέλεσμα αυτό να γίνει viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες views, likes και κοινοποιήσεις σε διάφορες πλατφόρμες.

«Μετά την προπόνηση ποδοσφαίρου του Alexander, βιαζόμουν τρόμερα να πάω στη δουλειά και το μωράκι μου ο Alex θύμωσε πολύ που δεν τον αποχαιρέτισα όπως έπρεπε. Είχε πολλά να πει και ο σύζυγός μου τα κατέγραψε όλα σε βίντεο lol». έγραψε η Diana Simos στην αρχική της ανάρτηση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το κλιπ έχει συγκεντρώσει πάνω από 20.000 views.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα: