ΕκπαίδευσηΙστορία, Αρχαιολογία, Παλαιογραφία, Στρατιωτικά & Εθνικά θέματα

Σταυροβούνι: Εντυπωσιακά πλάνα – “Ηθικό ψυχή και θέληση των κομάντος μας!”

13 Δεκεμβρίου 2019

Σταυροβούνι: Εντυπωσιακά πλάνα – “Ηθικό ψυχή και θέληση των κομάντος μας!”

 

Εντυπωσιακά πλάνα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός από τη σημερινή επίδειξη των λοκατζήδων στο Σταυροβούνι. Σε tweet του ο Υπουργός Άμυνας ανέφερε ότι «Σήμερα στο Σταυροβούνι στην εντυπωσιακή επίδειξη διαφάνηκε το ηθικό, η ψυχή και η θέληση των κομάντος μας! Συγχαρητήρια σε όλους!».

Όπως αναφέρει ο Λάζαρος Μαύρος σε σχετική του ανάρτηση παρών στην σημερινή εκδήλωση ήταν και ο Ανδρέας Αγγελίδης, πατέρας του ΥΠΑΜ, ο οποίος είχε υπηρετήσει στο παρελθόν και ως Αρχηγός της Αστυνομίας. «Μαζί του ήταν και ο άλλος του γιός, ο Μιχάλης, ο οποίος και του λόγου του είχε υπηρετήσει στρατιωτική θητεία στα ΛΟΚ», συμπληρώνει ο Λάζαρος Μαύρος.

«Τρεις μόνιμοι υπαξιωματικοί καταδρομείς πραγματοποίησαν άλμα ελεύθερης πτώσης από ελικόπτερο της Ε.Φ. με τις τρεις σημαίες, του κράτους, του έθνους και των ΛΟΚ, ενώ σε όλες τις άλλες ασκήσεις μετείχαν κατά τρόπο άψογο οι νέοι Λοκατζήδες.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να περιεργαστεί και τον νέο σύγχρονο φορητό οπλισμό που απέκτησαν οι Ειδικές Δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς τα τελευταία χρόνια, όπως τα τυφέκια ειδικής ακρίβειας μακρού βεληνεκούς Accuracy, τα τυφέκια Scar, τα αυτόματα Θαβώρ, τα πολυβόλα Μίνιμι και Νεκέβ».

 

Πηγή: sigmalive.com