Αθλητισμός και άσκησηΠολυμέσα - Multimedia

Θανάσης Αντετοκούνμπο στον «Ε.Κ.»: «Πάντα έτοιμος να εκπροσωπήσω την Εθνική» (βίντεο)

20 Ιανουαρίου 2020

Θανάσης Αντετοκούνμπο στον «Ε.Κ.»: «Πάντα έτοιμος να εκπροσωπήσω την Εθνική» (βίντεο)

Την ικάνοποίησή του για την παρουσία χιλιάδων Ελλήνων στις εξέδρες του “Barclay’s Center” εξέφρασε στον “Ε.Κ.” ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος βρισκόταν στην αποστολή των Μπακς. Μετά το πέρας του αγώνα, ο διεθνής φόργουορντ και αδερφός του “Greek Freak”, με την ευγένεια και το χαμόγελο που πάντα τον διακρίνει, ευχαρίστησε τους ομογενείς για την υποστήριξη, στον απόηχο της επικράτησης με 117 – 97 επί των Νετς.

Για την υποστήριξη των ομογενών, την πορεία των Μπακς και την Εθνική Ελλάδος μίλησε στον “Ε.Κ.” ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. (Φωτογραφία: Ε.Κ./Χ. Αθανασάτος)

“Χαίρομαι πάρα πολύ γενικά, είδα πάρα πολλούς Έλληνες, είδα πάρα πολύ υποστήριξη. Επίσης είμαι διπλά χαρούμενος γιατί κερδίσαμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά, αποφεύγοντας να μιλήσει για πρωταθλητισμό.

“Θα δούμε στο τέλος που θα φτάσουμε. Το θέμα είναι να πάμε ως το τέλος, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι”, είπε ο Θανάσης.

Αναφορικά με την συμμετοχή τόσο του αδερφού του, όσο και του ιδίου με την Εθνική Ελλάδος στο προολυμπιακό τουρνουά, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τόνισε πως το μόνο “ανοικτό παράθυρο” για ένα λεγόμενο conflict είναι η πιθανη σύμπτωση των ημερομηνιών των αγώνων με τους τελικούς του NBA, ξεκαθαρίζοντας πως πρόθεση είναι η ενίσχυση της Εθνικής Ελλάδος.

“Το conflict μπορεί να προκύψει αν πάμε ως το τέλος και συμπέσουν τα πλέι οφς στις ημερομηνίες. Γενικότερα, όλοι ξέρουν παρα πολύ καλά, ότι προσωπικά κι εγώ, είμαι πάντα έτοιμος και θέλω να εκπροσωπήσω την Εθνική σε οποιαδήποτε διοργάνωση”, ανέφερε ο Θανάσης, ενώ σε ερώτηση εάν έχει μιλήσει με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ρικ Πιτίνο, για το θέμα της Εθνικής, τόνισε ότι δεν έχει γίνει ακόμη συζήτηση.

 

 

Πηγή: ekirikas.com