Ανέκδοτα - Χιούμορ

Ελέγξτε!!! και 2η και 3η φορά που στέλνετε ένα e-mail…

21 Ιανουαρίου 2020

Ελέγξτε!!! και 2η και 3η φορά που στέλνετε ένα e-mail…

Ένα αντρόγυνο από το Πήλιο αποφάσισε για να ξεφύγει λίγο από το χιόνι και την παγωνιά να πάει το Φεβρουάριο στα Χανιά για διακοπές. Κανόνισαν μάλιστα να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο, όπου χρόνια πριν είχαν περάσει το μήνα του μέλιτος.

Επειδή όμως κι οι δυο τους είχαν να διευθετήσουν κάποιες δουλειές προτού φύγουν, κανόνισαν να φτάσει ο άντρας Τετάρτη κι η γυναίκα Πέμπτη.

Έτσι ο σύζυγος έφτασε στο ξενοδοχείο μια μέρα πριν και διαπίστωσε με χαρά ότι τα δωμάτια διαθέτουν πλέον και ηλεκτρονικό υπολογιστή. Εκμεταλλεύτηκε λοιπόν την τεχνολογία και αποφάσισε να στείλει ενα e-mail στην αγαπημένη του σύζυγο. Από λάθος όμως δεν έβαλε ένα γράμμα της ηλεκτρονικής διεύθυνσης και το ΄στειλε, χωρίς να υποψιάζεται τις συνέπειες του αθώου του λάθους.

Στην Αθήνα μια χήρα μόλις είχε γυρίσει από την κηδεία του συζύγου της στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών και πήγε στο κομπιούτερ για να τσεκάρει μην τυχόν και της έστειλαν συλληπητήρια e-mails συγγενείς και φίλοι. Με το που διαβάζει το πρώτο e-mail πέφτει λιπόθυμη, ξερή στο πάτωμα. ΕκεΙ ξαπλωμένη τη βρήκε λίγο αργότερα ο μεγάλος της γιος. Δεν ήξερε τί να υποθέσει, ωσότου το μάτι του έπεσε στην οθόνη τοϋ ανοιχτού υπολογιστή. Με το που διάβασε το πρώτο e-mail έπαθε κι εκείνος την πλάκα της ζωής του. Έγραφε το e-mail:

ΠΡΟΣ: Την αγαπημένη μου γυναίκα.
ΘΕΜΑ: Έφτασα!

«Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις e-mail από μένα. Εδώ που ήρθα μου έδωσαν μας παρέχουν και laptop κι ετσι μπορώ να στέλνω e-mail όπου θέλω.
Μόλις μπήκα μέσα και τακτοποιήθηκα.
Όλα είναι έτοιμα και για σένα που σε περιμένω να έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δώ. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με μένα …»

Υστερόγραφο:
«Πολλή ζέστη εδώ κάτω».