Ειδήσεις και ΑνακοινώσειςΕκκλησιαστικοί Ύμνοι, Μουσική, Τραγούδια και ΧοροίΕπιστήμες, Τέχνες & ΠολιτισμόςΚοινωνιολογικά (κοινωνική πρόνοια & οικογενειακά θέματα)Υγεία και ιατρικά θέματα

Ο Παντελής Θαλασσινός τραγουδά αφιλοκερδώς για την Αροδαφνούσα [καρκινοπαθείς] (Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας· Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 8:30μμ)

24 Ιανουαρίου 2020

Ο Παντελής Θαλασσινός τραγουδά αφιλοκερδώς για την Αροδαφνούσα [καρκινοπαθείς] (Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας· Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 8:30μμ)

Ο Παντελής Θαλασσινός για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια έρχεται στο νησί μας με το δικό του σχήμα, για να τραγουδήσει αφιλοκερδώς για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα». Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, στις 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Στη συναυλία θα συμμετέχει και η Amalgamation Choir.

Όλα τα έσοδα από την πώληση εισιτηρίων θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της νέας «Αροδαφνούσας», η οποία αρχές του νέου έτους θα είναι έτοιμη να δεχθεί τους πρώτους ασθενείς σε ένα περιβάλλον που κτηριακά δεν θυμίζει το προηγούμενο, αλλά θα προσφέρει την ίδια θαλπωρή και φροντίδα προς τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου. Εισιτήρια προπωλούνται από Tickethour Cyprus και τα ACS Courier.

 

Πηγή: άρθρο της Χριστίνας Πελεκάνου, στο περιοδικό ΟΚ  Έκδοση Κύπρου, διανέμεται δωρεάν με την Εφημερίδα «Σημερινή της Κυριακής», τεύχος 621, Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020.