Κοινωνιολογικά (κοινωνική πρόνοια & οικογενειακά θέματα)Πολυμέσα - Multimedia

Δίδυμα κορίτσια, γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμα και 20 χρόνια μετά δεν μοιάζουν καν με αδερφές

19 Μαρτίου 2020

Δίδυμα κορίτσια, γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμα και 20 χρόνια μετά δεν μοιάζουν καν με αδερφές

Δίδυμες αδερφές που δεν μοιάζουν: Πρόκειται για δίδυμες αδερφές από την Αγγλία, οι οποίες δεν έχουν κάποια ομοιότητα μεταξύ τους. Το ένα κορίτσι είναι λευκό και το άλλο είναι μαύρο. Μάλιστα, ακόμη και οι γονείς τους σοκαρίστηκαν, όταν τα αντίκρισαν για πρώτη φορά μετά από τη γέννησή τους.


Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι που τις γνωρίζουν για πρώτη φορά, δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι τα κορίτσια είναι δίδυμα. Η Λούσι έχει ανοιχτόχρωμο δέρμα με φακίδες, μπλε μάτια και ίσια κόκκινα μαλλιά. Όσον αφορά τη δίδυμη αδερφή της, Μαρία, είναι διαφορετική. Η Μαρία έχει σκούρο δέρμα, καστανά μάτια και καστανά μαλλιά.

Όσον αφορά τη μητέρα των κοριτσιών, εκείνη είναι σκουρόχρωμη. Αντίθετα, ο πατέρας τους έχει λευκό δέρμα. Μεγαλώνοντας στο Γκλούτσεστερ της Αγγλίας έγιναν κολλητές. Η μητέρα τους συνήθιζε να τις ντύνει, με τα ίδια ρούχα. Όμως, μεγαλώνοντας, σταμάτησαν να φορούν τα ίδια ρούχα και αξεσουάρ.

Μερικές φορές δέχονταν πειράγματα στο σχολείο. «Νόμιζαν ότι ήμουν υιοθετημένη και με αποκαλούσαν φάντασμα», είπε η Λούσι. Εν τω μεταξύ, η Μαρία πάντα ζήλευε τα ίσια μαλλιά της Λούσι. «Έκλαιγα γι’ αυτό. Μισώ τα σγουρά μαλλιά μου», είπε.

Τώρα στην ηλικία των 20, και τα δύο κοpίτσια φαίνονται ακόμη πιο διαφορετικά στην εξωτερική εμφάνισή τους. Επίσης, είναι διαφορετικές και σαν προσωπικότητες. Η Λούσι είναι εσωστρεφής και κλασική στο ντύσιμο και το στυλ της. Αντίθετα, η Μαρία είναι πιο εξωστρεφής και αγαπά να είναι μέσα στη μόδα. Εκτός από τις διαφορές τους, είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα.

 

Πηγήenimerotiko.gr