Κοινωνιολογικά (κοινωνική πρόνοια & οικογενειακά θέματα)Πολυμέσα - Multimedia

«Βλέπω το μωρό μου από… φωτογραφίες» – Τι λέει η 24χρονη που γέννησε με κορωνοϊό στο «Αττικόν»

22 Μαρτίου 2020

«Βλέπω το μωρό μου από… φωτογραφίες» – Τι λέει η 24χρονη που γέννησε με κορωνοϊό στο «Αττικόν»

Συγκλονίζει η 24χρονη, που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί πριν από τρεις ημέρες.

Η νεαρή γυναίκα μίλησε στην εκποπή «Μαζί σου» στο ΣΚΑΙ και είπε πως βλέπει το μωρό της από φωτογραφίες και ότι δεν το έχει κρατήσει ακόμη στην αγκαλιά της.

“Είμαι πολύ καλά. Περιμένω πότε θα βγω. Δεν είχα συμπτώματα οπότε δεν πίστευα ότι το μωρό θα έχει τον ιό. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα βγω από το νοσοκομείο. Είχα πονόλαιμο, μία φορά έκανα 37.2 και από τότε είμαι πολύ καλά. Ενημερώθηκα Τετάρτη πρωί ότι έχω κορονοϊό και Τετάρτη μεσημέρι μπήκα για να γεννήσω”, είπε η 24χρονη που διαγνώστηκε με κορονοϊό το πρωί της 18ης Μαρτίου.

“Πιστεύω στον Θεό, ήμουν πολύ δυνατή, σκεφτόμουν θετικά και όλα πήγαν καλά. Δεν ξέρω πώς κόλλησα (σ.σ. κορονοϊό). Έμενα σπίτι, αλλά πήγαινα μόνο στο νοσοκομείο για να με δει ο γιατρός. Ο σύζυγός μου δεν έχει σύμπτωμα, δεν έχει κάνει το τεστ, κάθεται σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους και μας περιμένει σπίτι. Δεν πήρα αγκαλιά το μωρό. Μου το έδειξαν από μακριά. Δεν έχω επαφή, το βλέπω από φωτογραφίες. Όλοι μας στηρίζουν, προσπαθώ να είμαι καλά ψυχολογικά. Περιμένουμε να τελειώσει όλο αυτό και να πάμε σπίτι”, είπε.

Η 24χρονη αναφέρθηκε και στο δώρο που της έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης: “ήταν ένα διακοσμητικό για το παιδί. Τον ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ και τους γιατρούς και όλο τον κόσμο που μας στηρίζουν”.

Πηγή: briefingnews.gr