Κοινωνιολογικά (κρατική & εκκλησ, πρόνοια και οικογενειακά θέματα)Πολυμέσα - Multimedia

Στέλνουμε την αγάπη μας στον παππού και τη γιαγιά μέσω της TV 100

4 Απριλίου 2020

Στέλνουμε την αγάπη μας στον παππού και τη γιαγιά μέσω της TV 100

Κάθε οικογένεια μπορεί να στείλει βίντεo με χαιρετισμούς και ευχές στους παππούδες και τις γιαγιάδες μέσω της δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης.
Η TV 100 μεταφέρει τα δικά σας μηνύματα αγάπης στους παππούδες και τις γιαγιάδες. Σε μία περίοδο που η επαφή με τους δικούς μας ανθρώπους είναι περιορισμένη και η συλλογική απόφασή μας είναι να προστατεύσουμε τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας, ο δημοτικός τηλεοπτικός σταθμός της Θεσσαλονίκης TV100 ρίχνει γέφυρες επικοινωνίας.

Από τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, κάθε μέρα στις 10:30, 16:00 και 19:30 συντονιστείτε στην TV100 ή μέσω διαδικτύου στο https://www.fm100.gr/live/tv100 και δείτε όλοι μαζί το βιντεάκι αγάπης που ετοιμάσατε μαζί με τα παιδιά για τον παππού και τη γιαγιά!
Κάθε οικογένεια μπορεί να στείλει το βίντεό της στο [email protected] με τους χαιρετισμούς και τις ευχές στους παππούδες και τις γιαγιάδες, σε συγγενείς και ηλικιωμένους.

Η TV100, μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες αλλά και μέσα από το διαδίκτυο (https://www.fm100.gr/live/tv100) θα προβάλει όλα τα βίντεο στο πλαίσιο εκπομπής στo ημερήσιο πρόγραμμά της και με τον τρόπο αυτό, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ αλλά δεν χάνουμε την επικοινωνία.

 

Πηγή: voria.gr