Επιστήμες, Τέχνες & ΠολιτισμόςΘαύματα και θαυμαστά γεγονόταΥγεία και ιατρικά θέματα

O Ορέστης Τσανγκ συνεχίζει την προσφορά του στη μάχη κατά του κορωνοϊού

13 Απριλίου 2020

O Ορέστης Τσανγκ συνεχίζει την προσφορά του στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Ο νεαρός επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor, ήταν ένας από τους πολίτες της Ελλάδας, που από την πρώτη στιγμή, έδειξε πως προσπαθεί να βοηθήσει όσο και όπως μπορεί στη συλλογική προσπάθεια για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.


Έτσι, πριν από λίγες μέρες, ο Ορέστης είχε ανακοινώσει πως προσφέρει ένα διαμέρισμα που διαθέτει στο κέντρο της Αθήνας, σε όποιο γιατρό ή νοσηλευτή θέλει να το χρησιμοποιήσει για να διαμένει, αν φοβάται πως θα μεταφέρει τον ιό, στο σπίτι του και στα μέλη της οικογένειάς του.

Αυτή η πρωτοβουλία του είχε αποσπάσει πολλά  θετικά σχόλια.

Και τώρα ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εκπροσωπώντας την κινέζικη κοινότητα και το ελληνοκινεζικό επιμελητήριο και συνέχισε τη κοινωνική δράση του, κάνοντας μια δωρεά.

Η κινέζικη κοινότητα δώρισε στο υπουργείο ένα υψηλής τεχνολογίας θερμόμετρο που μπορεί να βοηθήσει εύκολα και με ασφάλεια στον εντοπισμό πιθανόν κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ο ίδιος ο Ορέστης ανακοίνωσε τη δωρεά μέσω social media και έγραψε:

«Σήμερα θα δωρίσουμε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που μετράει την θερμοκρασία όσων περνάνε μαζικά από την είσοδο και τον τυπικό έλεγχο από απόσταση χωρίς να χρειάζεται ο αστυνομικός να μετράει με το θερμόμετρο χειρός και να έρχεται σε επαφή με πιθανό κρούσμα. Χορηγός η κινεζικη κοινότητα που αγαπάμε την Ελλάδα και θελουμε να προσφέρουμε στην χώρα, μαζί με την βοήθεια του ελληνοκινεζικού επιμελητηρίου και των Ελλήνων τεχνικών στην εγκατάσταση».

View this post on Instagram

Σήμερα δωρίζουμε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που μετράει την θερμοκρασία όσων περνάνε μαζικά από την είσοδο και τον τυπικό έλεγχο από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται ο αστυνομικός να μετράει με το θερμόμετρο χειρός και να έρχεται σε επαφή με πιθανό κρούσμα. Σκεφτήκαμε ότι με τον τρόπο αυτό, θα προστατεύσουμε αυτούς που μας προστατεύουν 🇬🇷 Χορηγός η κινεζικη κοινότητα που αγαπάμε την Ελλάδα και θελουμε να προσφέρουμε στην χώρα, μαζί με την συνδρομή του ελληνοκινεζικού επιμελητηρίου και των Ελλήνων τεχνικών στην εγκατάσταση. #donation #chinaingreece #华人 #publichealth #fight #coronavirus

A post shared by Orestis-Faidon Tsangk (@orestistsangk) on

Πηγή: mag.sigmalive.com