Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Viber: Tο νέο χαρακτηριστικό που θα αλλάξει τελείως τις συνομιλίες μας

26 Ιουνίου 2020

Viber: Tο νέο χαρακτηριστικό που θα αλλάξει τελείως τις συνομιλίες μας

Το Viber μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, χρησιμοποιείται καθημερινά από εκατομμύρια χρήστες

Τον τελευταίο χρόνο, η Viber κυκλοφόρησε χιλιάδες πακέτα αυτοκόλλητων που είχαν σταλεί από χρήστες πάνω από 30 δισεκατομμύρια φορές.

Όμως η εταιρεία αποφάσισε να δώσει μία άλλη πνοή στις συνομιλίες, επιτρέποντας στους χρήστες της να φτιάχνουν τα δικά τους αστεία GIFS και να τα στέλνουν με όσους επικοινωνούν.

Η νέα λειτουργία δημιουργίας GIF του Viber είναι διαθέσιμη ήδη σε iOS συσκευές, με τις συσκευές Android να ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες.

H εταιρεία αποφάσισε να δώσει μία άλλη πνοή στις συνομιλίες, επιτρέποντας στους χρήστες της να φτιάχνουν τα δικά τους αστεία GIFS και να τα στέλνουν με όσους επικοινωνούν.

Για να μετατρέψει ο χρήστης ένα βίντεο σε GIF πρέπει: Να κόψει το βίντεο ώστε να διαλέξει το τέλειο απόσπασμα που θα μετατρέψει σε GIF.

Να επιλέξει μια λειτουργία για το GIF (από boomerang, συνεχή επανάληψη, αντίστροφο βίντεο, αργή ή γρήγορη κίνηση x2 ή x4).

Να δώσει στυλ στο καινούργιο GIF με κείμενο σε διάφορες γραμματοσειρές και χρώματα, αλλά και σχέδια και αυτοκόλλητα.

 

Πηγή: newsbomb.gr