Πολυμέσα - MultimediaΠροσκυνήματα-Οδοιπορικά-Τουρισμός

Καρδαμύλη, το αγαπημένο Νεραϊδοχώρι της Ελληνικής τηλεόρασης

15 Αυγούστου 2020

Καρδαμύλη, το αγαπημένο Νεραϊδοχώρι της Ελληνικής τηλεόρασης

ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Στο άκουσμα της και μόνο ακόμα και χωρίς να την έχεις επισκεφθεί φαντάζεσαι ένα μέρος εκπληκτικά όμορφο.

Έχει χαρακτηριστεί από το Υπουργείο Πολιτισμού ως τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους γιατί αποτελεί ένα αξιόλογο φυσικό τοπίο με πλούσια βλάστηση μέσα στο οποίο εντάσσονται χαρακτηριστικά δείγματα της εξέλιξης της μανιάτικης κατοικίας και ως ιστορικό τοπίο, λόγω της σημασίας που έχει για την ιστορία της αρχιτεκτονικής και γενικότερα για την ελληνική ιστορία, επειδή η γη της, κατοικούμενη από τα προϊστορικά χρόνια μέχρι σήμερα, είναι πλούσια σε μνημεία όλων των εποχών και η ιστορία της πλούσια σε γεγονότα. Λίγα μόλις μέτρα χωρίζουν την παλιά πόλη από τη νεότερη.

Η πιο αγαπημένη σειρά που έχει γυριστεί στην Καρδαμύλη είναι η “Κλινική περίπτωση”. Μια σειρά που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό τόσο για τους ξεκαρδιστικούς ρόλους των πρωταγωνιστών της όσο και για τις υπέροχες εικόνες από τη Καρδαμύλη.

Η πιο πρόσφατη σειρά που επιλέχθηκε η Καρδαμύλη για να γίνουν τα γυρίσματα είναι το “Πέτα τη φρυτέζα” με πρωταγωνιστή και αυτή τη φορά τον αγαπημένο Γιάννη Μπέζο.

Όπως μάλιστα έχει αναφέρει ο αγαπημένος ηθοποιός όταν πήγε για πρώτη φορά στη Καρδαμύλη για τα γυρίσματα της “Κλινικής περίπτωσης” εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του τοπίου και την λάτρεψε.

Εμείς σταθήκαμε ιδιαίτερα τυχεροί καθώς φτάσαμε την ώρα του ηλιοβασιλέματος στη Καρδαμύλη και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από την ομορφιά του τοπίου.

Ένα πραγματικό νεραϊδοχώρι που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε.

Πηγή: upstories