Εκκλησιαστικοί Ύμνοι, Μουσική, Τραγούδια και ΧοροίΕπιστήμες, Τέχνες & ΠολιτισμόςΠολυμέσα - MultimediaΣυνεντεύξεις

Χάρις Αλεξίου: Συγκλονίζει μιλώντας για τη φωνή της και την απόφαση της να μείνει εκτός! [Βίντεο]

20 Σεπτεμβρίου 2020

Χάρις Αλεξίου: Συγκλονίζει μιλώντας για τη φωνή της και την απόφαση της να μείνει εκτός! [Βίντεο]

Η σπουδαία ερμηνεύτρια έκανε μία υπέροχη αναδρομή στην πορεία της ενώ σημαντικές προσωπικότητες μίλησαν για εκείνη στον αέρα της εκπομπής. Τα λόγια της συγκλόνισαν αναμφίβολα το τηλεοπτικό κοινό όταν εκείνη αναφέρθηκε στη φωνή της και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει που την οδήγησε στην απόφαση να μείνει εκτός τραγουδιού.

Όλα όσα είπε εμφανώς συγκινημένη:

«Δεν θα το νιώθατε εάν δεν σας το έλεγα. Αυτό που ένιωσα, ότι δεν ανταποκρινόταν η φωνή μου πάντοτε έτσι όπως θα ήθελα, είναι κυρίως στο live. Γιατί το live είναι εκείνη η στιγμή, δεν μπορείς να διορθώσεις τίποτα και δεν μου άρεσε.Έχω την τύχη να έχω κάνει το τελευταίο μου live με τον μεγάλο μας δάσκαλο και μαέστρο, τον Σταύρο Ξαρχάκο. Η τελευταία μου μουσική υπόκλιση ήταν πλάι του. Αυτός ο άνθρωπος δεν αφήνει να περάσει τίποτα έτσι για να βγάλει ένα αποτέλεσμα συγκλονιστικό.

Του το είπα, “Σταύρο μου, δεν γίνεται εσύ να βάζεις τόσο ψηλά τον πήχη και γω να μπαίνω παρακάτω. Δεν θα συνεχίσω”. Όταν έρχεσαι σε επαφή με αυτή την ωραιότητα του αποτελέσματος και αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη για όσα σου έχει δώσει η δουλειά σου, δεν γίνεται να μην το δεις».

 

Πηγή: womenonly.gr