Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

7 πράγματα που δεν γνωρίζετε ότι θα μπορούσαν να κάνουν τα Windows 10

13 Απριλίου 2021

7 πράγματα που δεν γνωρίζετε ότι θα μπορούσαν να κάνουν τα Windows 10

Τα Windows 10 είναι πανταχού παρόντα. Πολλοί από εμάς το βασίζουμε καθημερινά, τόσο όταν δουλεύουμε όσο και παίζουμε. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες δυνατότητες στα Windows που ίσως δεν γνωρίζετε.

Εδώ είναι επτά πράγματα που δεν γνωρίζετε ότι μπορείτε να κάνετε στα Windows 10 για να κάνετε τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη.

Χρησιμοποιήστε το φορητό υπολογιστή ή το tablet των Windows 10 ως δεύτερη οθόνη

Arif Bacchus / Ψηφιακές τάσεις

Ο επιπλέον χώρος στην οθόνη σημαίνει συχνά αγορά εξωτερικής οθόνης. Ωστόσο, γνωρίζατε ότι μπορείτε να ρυθμίσετε μια εφεδρική οθόνη ή tablet Windows στο σπίτι ως δεύτερη οθόνη για τον κύριο υπολογιστή σας; Αυτό είναι πραγματικά δυνατό σε όλους τους σύγχρονους υπολογιστές χάρη στην τεχνολογία Miracast και τη βοήθεια ενός δικτύου Wi-Fi.

Μπορείτε να το ρυθμίσετε μόνοι σας, διασφαλίζοντας ότι και οι δύο υπολογιστές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Στη συνέχεια, κοιτάξτε στις ρυθμίσεις των Windows 10 Ρυθμίσεις προβολής. Εάν οι ρυθμίσεις είναι γκρίζες και δεν είναι διαθέσιμες, μεταβείτε στο Προαιρετικό χαρακτηριστικόs στις ρυθμίσεις των Windows 10 και προσθέστε το Ασύρματη οθόνη προαιρετική λειτουργία. Απλά ψάξτε το Ασύρματη οθόνη Στο πλαίσιο που εμφανίζεται, επιλέξτε το πλαίσιο και κάντε κλικ στο Για εγκατάσταση.

Διαβάστε την συνέχεια στο hitechglitz.com