Οικονομία & εξ-οικονομώ

ΕΛΣΤΑΤ: Προσλήψεις σε 88 δήμους -Δικαίωμα αίτησης & για δημοσίους υπαλλήλους (έγγραφα)

28 Ιουλίου 2021

ΕΛΣΤΑΤ: Προσλήψεις σε 88 δήμους -Δικαίωμα αίτησης & για δημοσίους υπαλλήλους (έγγραφα)

Σε προσλήψεις τομεαρχών για τις γενικές απογραφές κτιρίων και πληθυσμού κατοικιών έτους 2021 σε 88 δήμους της χώρας, προχωράει η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει ότι, λόγω μη διαθεσιμότητας Τομεαρχών (μη  εκδήλωσης ενδιαφέροντος και μη υποβολής επαρκούς αριθμού αιτήσεων) σε ορισμένους δήμους της Χώρας, σε συνέχεια της αρχικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ένταξη στο  Μητρώο Τομεαρχών των Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών με αριθμό ΓΠ–230/23.06.2021 θα προβεί, όπως προβλέπεται στην ανωτέρω Πρόσκληση, σε επανενεργοποίηση της σχετικής διαδικασίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για τους συγκεκριμένους  Δήμους.

Στο πλαίσιο αυτό, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση  εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την 15η ώρα της 26ης Ιουλίου 2021 μέχρι και την 24η ώρα της 1ης Αυγούστου 2021.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνον φυσικά πρόσωπα, τα οποία θα πρέπει να είναι  τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 18 έως 67 ετών.

Οι  υποψήφιοι μπορεί να είναι ιδιώτες, υπάλληλοι της Κεντρικής Διοίκησης, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ ελεγχόμενων  από το Δημόσιο, ΟΤΑ, Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της  ΕΛΣΤΑΤ, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και όσοι υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου – Δεκεμβρίου 2021.

Πηγή: aftodioikisi.gr