Κοινωνιολογικά (κοινωνική πρόνοια & οικογενειακά θέματα)Υγεία και ιατρικά θέματα

Ο καθηγητής Γουργουλιάνης με 1 φωτoγραφία δείχνει την αλήθεια για τους πλήρως εμβολιασμένους που νοσηλεύονται..

12 Σεπτεμβρίου 2021

Ο καθηγητής Γουργουλιάνης με 1 φωτoγραφία δείχνει την αλήθεια για τους πλήρως εμβολιασμένους που νοσηλεύονται..

Είναι ένας από τους επιστήμονες που χαίρεσαι να ακούς. Με μεστό, ψύχραιμο και κατανοητό λόγο, ο καθηγητής Γουργουλιάνης, παρουσιάζει την πραγματική διάσταση της μάχης με τον αόρατο εχθρό.
Ο κ. Γουργουλιάνης αποτελεί εδώ και σχεδόν δυο χρόνια που ο κορωνοϊός μας έχει αρπάξει απότομα από τα μούτρα μια από τις πιο ήρεμες φωνές, που αναλύει τα δεδομένα και λύνει πληθώρα αποριών του απλού κόσμου, ο οποίος, εξυπακούεται, δεν έχει την κατάρτιση να «χειριστεί» το ζήτημα του ιού- πολλώ δε μάλλον να εκφράσει άποψη.

Αυτή τη φορά ο καθηγητής Γουργουλιάνης τα είπε όλα με μια φωτογραφία. Ένα γράφημα με τις νοσηλείες στη μονάδα λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας έδειξε τα πάντα χωρίς να χρειάζονται παραπάνω αναλύσεις ή περιττά σχόλια. Η δύναμη της εικόνας είναι τόσο ισχυρή που ακόμα και ο πιο φανατικός αρνητής των εμβολίων δεν μπορεί να την αντικρούσει.

Πιο συγκεκριμένα στο γράφημα που ανέβασε ο Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΓΝΛ φαίνεται ότι τους τελευταίες 3 μήνες στη Μονάδα Λοιμώξεων φιλοξενήθηκαν 115 άτομα, εκ των οποίων μόλις οι 8 ήταν πλήρως ή μερικώς εμβολιασμένοι.

Η διαφορά είναι τεράστια και δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ο εμβολιασμός σώζει κυριολεκτικά ζωές. Μια εικόνα, χίλιες λέξεις…

Πηγή: briefingnews.gr